Ευχαριστεί και συγχαίρει η Ακαδημία του Θιναλιακού - CorfuCorner.gr
15/06/2022

Ευχαριστεί και συγχαίρει η Ακαδημία του Θιναλιακού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Θιναλιακού προς τους διοργανωτές του 11ου Τουρνουά κατά των ναρκωτικών, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (12/6), στο γήπεδο των Νυμφών.


Επίσης, η Σχολή των οράνιε απευθύνει τα συγχαρητήρια της σε όλα τα τμήματα υποδομών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, καθώς και στους θεατές.


Ας δούμε το σχετικό κείμενο:

«H Ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές της μεγάλης αθλητικής γιορτής του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών),για την πρόσκληση τους να συμμετάσχουν 3 τμήματα μας (Bambini-Projunior-Junior) στο 11ο Τουρνουά Ακαδημιών που έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Ιουνίου στις Νυμφες.

Συγχαρητήρια επισης και σε όλες τις συμμετέχουσες Ακαδημίες, καθώς και στους θεατές που με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνιου).
Τέτοιες πρωτοβουλίες θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς και πάντα πρόθυμους να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί.
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ-ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»!!!

 

"DELPHI" restaurant & apartments, στον Άγιο Γόρδιο. Ιταλική - μεσογειακή - ευρωπαϊκή κι ελληνική κουζίνα, κατάλληλη για χορτοφάγους, με πιάτα χωρίς γλουτένη. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ υπάρχει ζωντανό ελληνικό μουσικό πρόγραμμα, με τους Τάσο Κασταμονίτη και Σπύρο Κορακιανίτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-53710. 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb