Φήμες περί υποψηφιότητας Κ. Κοσκινά για την προεδρία του Θιναλιακού - CorfuCorner.gr
14/06/2022

Φήμες περί υποψηφιότητας Κ. Κοσκινά για την προεδρία του Θιναλιακού

Την ερχόμενη Κυριακή (19 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθεί εν τέλει η κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Θιναλιακού, η οποία δεν είχε γίνει την προπερασμένη Κυριακή (5/6) επειδή δεν είχε ειδοποιηθεί ούτε δικαστικός αντιπρόσωπος, ούτε και δικηγόρος.


Η Γ.Σ. θα λάβει χώρα στην αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου Αχαράβης, στις 11 το πρωί, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 12 το μεσημέρι. Μεταξύ των θεμάτων, είναι η τροποποίηση του Καταστατικού του σωματείου, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., καθώς και η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.


Όσον αφορά το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον (παραιτηθέντα) Χρήστο Ανεμογιάννη στην ηγεσία του συλλόγου, αρχικά κάποιες πληροφορίες ήθελαν να είναι το μέλος του απερχόμενου Συμβουλίου, Νίκος Μιχαλάκης. Ωστόσο, έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, φέρνουν τον επιχειρηματία Κώστα Κοσκινά να είναι βασικός υποψήφιος για την προεδρία των «οράνιε». Για να δούμε...


Ο κ. Κοσκινάς κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος του Θιναλιακού. Είναι ιδιοκτήτης τόσο του ξενοδοχείου "Aharavi Beach", όσο και της καφετέριας "See You".


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb