Περί «μαρουλιών» και «υπεκμίσθωσης» του ενωσιακού γηπέδου κάνουν λόγο οι Κούρκουλος & Καλοδίκης! - CorfuCorner.gr
13/06/2022

Περί «μαρουλιών» και «υπεκμίσθωσης» του ενωσιακού γηπέδου κάνουν λόγο οι Κούρκουλος & Καλοδίκης!

Σε σοβαρότατους και σε απίστευτους ισχυρισμούς-καταγγελίες, μέσω του διαδικτύου, προέβησαν ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Χριστόδουλος (Άκης) Κούρκουλος και το μέλος του νυν Δ.Σ. της Ένωσης, Κίμων Καλοδίκης.


Στην σελίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ», στο Facebook, γινόταν προχθές Σάββατο (11/6) μια συζήτηση ανάμεσα στον κ. Κούρκουλο και το τεως διοικητικό στέλεχος της Βολίδας, Σπύρο Κυπριώτη. Όταν κάποια στιγμή ο κ. Κούρκουλος ανέφερε ότι «έπεσαν μαρούλια» σε κάποια σωματεία προκειμένου να καταψηφίσουν τους Απολογισμούς της περσινής Διοίκησης της ΕΠΣΚ, τότε παρενέβη ο κ. Καλοδίκης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- έκανε λόγο για «υπεκμίσθωση» (δηλαδή υπενοικίαση) του Αθλητικού Κέντρου στο Κανόνι!

 

 

Παραθέτουμε το επίμαχο σχόλιο του κ. Κούρκουλου:
«Αφού δεν τα διάβαζες πως ήξερες πως ήταν μηδέν Ειδικά εσύ πρέπει να ξέρεις καλύτερα τι έγινε στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση και για κάτι μαρούλια που έπεσαν για την καταψήφιση Δυστυχώς με εμάς πήρατε κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος αλλά με τους μαρουλοφιλου σας ούτε κατέβηκες και πας για διάλυση»

 

 

Ας δούμε και το σχόλιο του κ. Καλοδίκη:

«Λοιπόν Άκη εχεις και θράσος! Τι μας παραδωσατε θυμάσαι? 2 χαρτοκουτες γάλα νουνου με κάτι παλιοχαρτα μέσα και 750 ευρώ σε κλειδωμενους λογαριασμους! Αφήσατε το γήπεδο με υπεκμισθωση πράγμα παράνομο! Αγοράζατε κάθε χρόνο έπιπλα και πλήρωνατε τα κομπιούτερ μην πω το ποσον! Αλλά σωστά εκεί είναι η NASA και όχι η επς! Και μιλάτε και για πρόστιμα και καταψήφιση του ανύπαρκτου οικονομικού απολογισμού! Και πόσες άλλες παρανομιες θέλεις να σου πω? Ότι οικονομικές συναλλαγές γίνονται μόνο στην τράπεζα για πόσα άνω των 500 ευρώ? Ότι όλες οι οικονομικές κινησεις πρέπει να συνοδεύονται από αποφασεις δς? Στα πρακτικά έψαξα και έψαξα και έψαξα δεν υπάρχει τίποτα!!!! Μήπως μπερδεύτηκαν με με τα σουβλάκια! Ε μα δεν μιλούσα Αλλά.....»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb