Ανατροπή δεδομένων και με Σταμάτη Κουλούρη στο Περιβόλι! - CorfuCorner.gr
11/06/2022

Ανατροπή δεδομένων και με Σταμάτη Κουλούρη στο Περιβόλι!

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, την Μεγάλη Εβδομάδα, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1' τοπικής Κατηγορίας, ο Βασίλης Κουλούρης είχε ανακοινώσει την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της Αναγέννησης Περιβολίου. Σχεδόν ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας, Σταμάτης (ή Μάκης) Κουλούρης, είχε γνωστοποιήσει και την δική του απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το σωματείο, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.


Ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεδομένα άλλαξαν στην πορεία! Κατ' αρχάς, ο Βασίλης Κουλούρης αναγκάστηκε ν' ανακαλέσει την παραίτησή του και να παραμείνει στην ηγεσία του συλλόγου, καθότι στις τρεις Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν πρόσφατα, δεν βρέθηκε κάποιο άτομο για να τον διαδεχθεί στον προεδρικό θώκο. Και όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα τροποποιούνται και στο θέμα του τεχνικού, με πολύ πιθανό πλέον το σενάριο της παραμονής του Σταμάτη Κουλούρη!


Πρώτα απ' όλα, πριν από μερικές εβδομάδες η Διοίκηση της Αναγέννησης είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Πατέλη για ν' αναλάβει τους «πρασινόλευκους», όμως εν τέλει την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή η υπόθεση «κόλλησε» σε κάποιες λεπτομέρειες, με συνέπεια η συνεργασία να «ναυαγήσει». Ακολούθως, οι Περιβολιάτες φέρονται να αναζήτησαν άλλες λύσεις, εξετάζοντας την περίπτωση τόσο ορισμένων προπονητών από την γειτονική Θεσπρωτία, όσο και την περίπτωση του Σπύρου Παλαιοχωρίτη. Αλλά ούτε κι εδώ υπήρξε αποτέλεσμα.


Βάσει, λοιπόν, του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, το τελευταίο διάστημα οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν προσεγγίσει τον Σταμάτη Κουλούρη και οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Απλά, θα πρέπει να βρεθεί κι ένας γυμναστής ή βοηθός προπονητή, προκειμένου μέχρι το τέλος της τουριστικής σαιζόν ο 45χρονος τεχνικός να μην πιεστεί ιδιαίτερα με την προετοιμασία της ομάδας, καθότι «τρέχουν» και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις..


Ο Περιβολιάτης κόουτς είχε αναλάβει το... τιμόνι του συλλόγου από την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 και κατά τα φαινόμενα θα καθίσει στον πάγκο του για τρίτη διαδοχική χρονιά.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΚΟΣ SERVICE. Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Πέλεκα (40 μ. πριν την διασταύρωση Πέλεκα-Αγίου Ιωάννη). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-52863 & 6947 64 75 59.

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb