Χρόνια σας πολλά, αχάριστοι! - CorfuCorner.gr
08/06/2022

Χρόνια σας πολλά, αχάριστοι!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Τετάρτη (8 Ιουνίου) ο αθηναϊκός αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Σπορ FM 94,6 ο οποίος κλείνει τα 26 χρόνια του. «Αθλητικός», τρόπος του λέγειν, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία της θεματολογίας του εν λόγω ραδιοφώνου αφορά το ποδόσφαιρο κι ένα μικτό κομμάτι «πιάνει» το μπάσκετ. Επομένως, δεν μπορείς να πεις ότι ο σταθμός δικαιολογεί την ονομασία του...


Ο υπογράφων είχα την ΑΤΥΧΙΑ να συνεργαστώ στο παρελθόν με τον Σπορ FM και μάλιστα για 13 ολόκληρα έτη (από το 1996 όπου ιδρύθηκε, μέχρι το 2009), ως ανταποκριτής από την Κέρκυρα. Τα πρώτα 9 χρόνια ήμουν εντελώς αμισθί, ενώ τα 4 τελευταία χόνια είχα μπει στο μισθολόγιο και πληρωνόμουν με 150 ευρώ τον μήνα. Σ' όιλο αυτό το διάστημα, μετέδωσα στον συγκεκριμένο σταθμό περίπου 140 ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΑΟ Κέρκυρα (σε Γ', Β' και Α' Εθνική), συν κι ορισμένες άλλες διοργανώσεις (όπως π.χ. παιχνίδια πόλο, και αγώνες ταχυπλόων σκαφών), πέραν των πολυάριθμων ρεπορτάζ που έβγαινα να δίνω σε διάφορες εκπομπές του ραδιοφώνου.


Όσο ήμουν γερός, ήμουν καλός για τον σταθμό. Όταν, όμως, από το φθινόπωρο του 2009 άρχισα να «τρέχω» με την υγεία μου, σε νοσοκομεία της Κέρκυρας, των Ιωαννίνων και της Αθήνας, υποβαλλόμενος σε πάμπολλες χειρουργικές επεμβάσεις, με συνέπεια ν' αναγκαστώ να σταματήσω την συνεργασία μου με το εν λόγω ραδιόφωνο, μου φέρθηκαν κυριολεκτικά σαν να ήμουν ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ! Σαν να μην υπήρχα! Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε, αλλά ουδέποτε νοιάστηκε κάποιο διευθυντικό στέλεχος ή κάποιος δημοσιογράφος ή κάποιος τεχνικός ή γενικά κάποιος υπάλληλος να επικοινωνήσει μαζί μου για να δει πώς είμαι, έτσι από ανθρώπινο ενδιαφέρον βρε αδελφέ.


Χρόνια πολλά, λοιπόν, στον Σπορ FM, αλλά να ξέρουν εκεί στο ραδιόφωνο πως εάν η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ τους ήταν σταγόνα, θα είχαν δημιουργήσει ωκεανό!!!

 

 


Χρήστος Γραμμένος

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb