Αίτημα της Κοζάνης προς την ΕΠΟ για αναβολή των μπαράζ - CorfuCorner.gr
14/05/2022

Αίτημα της Κοζάνης προς την ΕΠΟ για αναβολή των μπαράζ

Με επιστολή - αίτημα προς την ΕΠΟ, η διοίκηση του Φ.Σ Κοζάνης ζητά την αναβολή των αγώνων μπαράζ ανόδου στην SL2, για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, ώστε να εξαντληθεί ο δικαστικός έλεγχος μίας προδήλως κακής απόφασης.


Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της Κοζάνης:

«Με μια πρωτοφανή απόφαση που «παραμόρφωσε» την ποδοσφαιρική πραγματικότητα και εκδόθηκε από τακτικό Δικαστή, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης είναι αναγκασμένη να διαφυλάξει τα κάθε είδους δικαιώματα που έχει με νόμιμα μέσα τα οποία προστατεύουν τις ομάδες του ποδοσφαίρου και τον αθλητισμό στην Ευρώπη και Παγκόσμια.
Είναι μία απόφαση που έστειλε τον δεύτερο στην θέση του πρωταθλητή και υποβίβασε μία ομάδα στην θέση μίας άλλης αγωνιστικά υποδεέστερης. Το όργανο που έβγαλε την απαράδεκτη απόφαση προφυλάσσεται - και δικαίως - από την εγγύηση λειτουργικής ανεξαρτησίας, που του παρέχουν η Ελληνική έννομη τάξη και η Ε.Π.Ο., αντιθέτως στις ζημιωθείσες ομάδες που αδικήθηκαν κατάφωρα επιφυλάσσεται, ως μόνη διέξοδος, η προσφυγή στο C.A.S. το οποίο παρέχει την δυνατότητα ελέγχου μίας κακής κατά την κρίση μας απόφασης.

Αντί λοιπόν η Ε.Π.Ο. να περιφρουρήσει την τελευταία και μόνη διέξοδο των ομάδων που αδικούνται τάσσοντας μερικές ημέρες (7-10) αναβολής για την άσκηση αυτού του δικαιώματος, αποφασίζει να ξεκινήσουν οι αγώνες διαβάθμισης (μπαράζ) ταχύτατα, ώστε να εδραιωθεί η αδικία και να κερδίσουν ένα παιγνίδι εκτός των γραμμών του γηπέδου οι υπαίτιοι της αναστάτωσης.
Παράλληλα ο λειτουργικός ανεξάρτητος δικαστής καθίσταται ανέλεγκτος. Έτσι η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη θέλοντας να διαφυλάξει κάθε νόμιμο δικαίωμα αιτήθηκε σήμερα προς την ΕΠΟ, την αναβολή των αγώνων για τα μπαράζ ανόδου στην SL2, για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, ώστε να εξαντληθεί ο δικαστικός έλεγχος μίας προδήλως κακής απόφασης.


Το ποδόσφαιρο είναι πολλές φορές άδικο σπορ για τις αγωνιζόμενες ομάδες αλλά δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά δίκαιο στην διοργάνωσή του. Κύριοι προφυλάξτε το. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει, συνεχίζεται....
Με αθλητικούς χαιρετισμούς Δ.Σ. του "Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ"»


Να σημειωθεί εδώ πως μετά το αίτημα της Κοζάνης και ο Πανδραμαϊκός απαιτεί να μην ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου για την SL 2 . Η ομάδα της Δράμας, με επιστολή της στην ΕΠΟ, ζητάει την αναβολή της διεξαγωγής των ματς κι ο λόγος είναι οτι δεν δημοσιοποιήθηκε η επικύρωση της βαθμολογίας.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb