Στριμώχνει τους «πρώην» η Διοίκηση της ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
13/05/2022

Στριμώχνει τους «πρώην» η Διοίκηση της ΕΠΣΚ

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως είναι αποφασισμένο να φέρει την προηγούμενη Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας το νυν Δ.Σ., όπως συμπεραίνουμε από τις κινήσεις και τις ανακοινώσεις του.


Πρόσφατα, όπως είχαμε αναφέρει και σε σχετικό ρεπορτάζ μας, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης είχε συγκαλέσει σύσκεψη με τους «πρώην», προκειμένου να γίνει ο επί των ημερών τους Οικονομικός Απολογισμός του περασμένου έτους, δηλαδή για το δεκάμηνο από 1η/1/2021 μέχρι 31/10/2021. Στην συνάντηση, που είχε λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΠΣΚ, είχαν παραβρεθεί το τωρινό προεδρείο, με επικεφαλή τον Γιάννη Βλαχόπουλο, ο τέως Πρόεδρος, Γιώργος Κουλόπουλος και η τέως Ταμίας, Νίκη Σκλαβούνου. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Κουλόπουλος εκνευρίστηκε από τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις που του γινόταν και αποχώρησε, λέγοντας «Δηλαδή μας λέτε κλέφτες;».


Και πάμε παρακάτω. Πριν από μερικές μέρες, η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία -μεταξύ άλλων- επισημαίνονταν ότι στην επερχόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 25ης Μαΐου «θα κλείσει μια γκρίζα περίοδος για την Ένωση». Αφήνοντας έτσι κάποια υπονοούμενα, κατά κάποιο τρόπο...


Όπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, στην Γ.Σ. η Διοίκηση Βλαχόπουλου θα ενημερώσει τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΚ τόσο για τα ευρήματα του λογιστικού ελέγχου που διενεργήθηκε, όσο και για τα κενά και τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει αναφορικά με το οικονομικό «πάρε-δώσε» της Ένωσης επί Διοικήσεων Ποζίδη - Κουλόπουλου, ενώ θα γίνει εισήγηση προς τις ομάδες να καταψηφίσουν τον Διοικητικό και τον Οικονομικό Απολογισμό του πρώτου δεκαμήνου του 2021, θέτοντας πρώτα υπόψη τους τα αποτελέσματα της πρόσφατης σύσκεψης με τους Κουλόπουλο και Σκλαβούνου. Στην περίπτωση που οι Απολογισμοι του προηγούμενου Δ.Σ. καταψηφιστούν, ειδικά ο Οικονομικός, τότε θ' ανοίξει ο δρόμος για περεταίρω κινήσεις κι ενέργειες, όπως είναι π.χ. η ανάθεση της υπόθεσης σε ορκωτούς λογιστές, ώστε να κάνουν «φύλλο και φτερό» την Ένωση και να εκδώσουν το πόρισμά τους. Κι εάν αποδειχθεί ότι υπήρξαν τυχόν ατασθαλίες, τότε λογικά το θέμα θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη.


Όπως μαθαίνουμε, στην Γενική Συνέλευση της 25ης Μαΐου ΔΕΝ θα κληθεί να παραστεί και να τοποθετηθεί το πρώην Δ.Σ., καθότι του δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του και να δώσει τις εξηγήσεις του στην προ μερικών ημερών συνάντηση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, που ωστόσο είχε άσχημη εξέλιξη, όπως προαναφέραμε.


Φυσικά, στην Γ.Σ. θα γίνει και η τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΠΣΚ, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις επιταγές της UEFA και της FIFA, κάτι το οποίο είχε αμελήσει να πράξει το προηγούμενο Συμβούλιο.


Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι η σημερινή Διοίκηση της Ένωσης» στριμώχνει στα σκοινιά» και... κοπανάει την παρελθούσα, κάτι που άλλωστε αποτελούσε προεκλογική της δέσμευση.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb