Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο της ΑΕΛ στο λιμάνι - CorfuCorner.gr
12/05/2022

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο της ΑΕΛ στο λιμάνι

Αθρόα συμμετοχή κόσμου και φορέων υπήρξε χθες Τετάρτη (11/5) στο συλλαλητήριο που οργάνωσαν η ΑΕ Λευκίμμης και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων South Devils, διαμαρτυρόμενοι για τον άδικο υποβιβασμό της ΑΕΛ από την Γ΄ Εθνική


Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν στο λιμάνι της Λευκίμμης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης. Αλεξάκης, ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής), ο επικεφαλής "Δημοκρατικής Συνεργασίας για το Νότο") κ. Γκούσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Γιάννης Βλαχόπουλος.


Ο κος Βλαχόπουλος αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα γίνουν και τόνισε ότι υπάρχει συνεργασία με την ΕΠΣ Κοζάνης για προσφυγή στο CAS, ενώ αύριο Παρασκευή αντιπροσωπεία από την Κοζάνη θα βρεθεί στην ΕΠΟ και προσκλήθηκαν να είναι παρόντες ο πρόεδρος της ΑΕΛ Βασίλης Γαρδικιώτης κι εκείνος της Ένωσης.


Οι επίσημοι μίλησαν για το δίκιο της υπόθεσης και τη στήριξη που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν με κάθε τρόπο . Το κλίμα ήταν ενωτικό και αποφασιστικό, και όλοι βέβαια περιμένουν τις επόμενες ενέργειες από τις Αρχές του τόπου να είναι ουσιαστικές και να μην μείνουν στα λόγια.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb