- 27/05/2022
Θα βάλει σήμερα στοπ το CAS στα μπαράζ ανόδου στη SL2 ; - 27/05/2022
«Κράτησε» & Χρήστο Παγκράτη η ΓΕΚ - 27/05/2022
Την συνέχιση της συνεργασίας με Κ. Καλούδη ανακοίνωσε ο Άγιος Νικόλαος - 27/05/2022
Την Κυριακή η Γ.Σ. και οι εκλογές της ΑΕ Φαιάκων - 27/05/2022
Ανανέωσε και με Αλέξανδρο Σκούφο ο Μέγας Αλέξανδρος - 27/05/2022
Μάλλον μένει στον πάγκο της ΑΕ Φαιάκων ο Αντώνης Κορακιανίτης - 27/05/2022
Πρώτη δικαίωση της Κοζάνης από CAS,που ζητά να σταματήσουν τα μπαράζ! - 27/05/2022
«Κλοπή» της πρόκρισης καταγγέλλει ο ΟΦΑΜ! - 26/05/2022
Ανανέωσε με τον ΑΟ Κέρκυρα ο Θωμάς Κουλούρης - 26/05/2022
Με Αλ. Γραικό στην γραμμή κρούσης συνεχίζει ο Άγιος Νικόλαος
Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο της ΑΕΛ στο λιμάνι

Αθρόα συμμετοχή κόσμου και φορέων υπήρξε χθες Τετάρτη (11/5) στο συλλαλητήριο που οργάνωσαν η ΑΕ Λευκίμμης και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων South Devils, διαμαρτυρόμενοι για τον άδικο υποβιβασμό της ΑΕΛ από την Γ΄ Εθνική
Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν στο λιμάνι της Λευκίμμης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης. Αλεξάκης, ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής), ο επικεφαλής "Δημοκρατικής Συνεργασίας για το Νότο") κ. Γκούσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Γιάννης Βλαχόπουλος.
Ο κος Βλαχόπουλος αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα γίνουν και τόνισε ότι υπάρχει συνεργασία με την ΕΠΣ Κοζάνης για προσφυγή στο CAS, ενώ αύριο Παρασκευή αντιπροσωπεία από την Κοζάνη θα βρεθεί στην ΕΠΟ και προσκλήθηκαν να είναι παρόντες ο πρόεδρος της ΑΕΛ Βασίλης Γαρδικιώτης κι εκείνος της Ένωσης.
Οι επίσημοι μίλησαν για το δίκιο της υπόθεσης και τη στήριξη που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν με κάθε τρόπο . Το κλίμα ήταν ενωτικό και αποφασιστικό, και όλοι βέβαια περιμένουν τις επόμενες ενέργειες από τις Αρχές του τόπου να είναι ουσιαστικές και να μην μείνουν στα λόγια.
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ