Ανακάλεσε παραίτηση και παραμένει στην προεδρία της Αναγέννησης ο Β. Κουλούρης - CorfuCorner.gr
12/05/2022

Ανακάλεσε παραίτηση και παραμένει στην προεδρία της Αναγέννησης ο Β. Κουλούρης

Είδε και αποείδε ο Βασίλης Κουλούρης κι εν τέλει αναγκάστηκε να ανακαλέσει την παραίτησή του από την προεδρία της Αναγέννησης Περιβολίου!


Πριν από τρεις εβδομάδες, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου των τοπικών, ο Περιβολιάτης παράγοντας είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο (προφανώς επειδή είχε κουραστεί) και πως θα κινηθούν οι διαδικασίες για την αναπλήρωση της θέσης. Έτσι, προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση του σωματείου, αρχικά για το Σάββατο 30 Απριλίου, κατόπιν για την Πέμπτη 5 Μαΐου κι έπειτα για την Κυριακή 8 Μαΐου, όμως... τζίφος! Και στις τρεις περιπτώσεις η Γ.Σ. απέβη άκαρπη, καθότι ουδέν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης, ουδέν μέλος του συλλόγου και ουδείς από το χωριό ή τις γύρω περιοχές, επέδειξε ενδιαφέρον για ν' αναλάβει Πρόεδρος.


Το «συγκρότημα» του Περιβολίου οδηγήθηκε σε διοικητικό αδιέξοδο, με την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ. και την διενέργεια εκλογών να είναι μονόδρομος. Για τον λόγο αυτό, ο Βασίλης Κουλούρης, μπροστά στον κίνδυνο να μπλέξει η ομάδα σε... περιπέτειες με αμφίβολο αποτέλεσμα, αποφάσισε προχθές Τρίτη (10/5) ν' ανακαλέσει την παραίτησή του και να συνεχίσει να ηγείται της ιστορικής Αναγέννησης.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb