Ενεργά στο πλευρό της Λευκίμμης τάσσεται η ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
12/05/2022

Ενεργά στο πλευρό της Λευκίμμης τάσσεται η ΕΠΣΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε δελτίο Τύπου σχετικά με την τραγελαφική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που φρόντισε με σκανδαλώδη τρόπο να υποβιβάσει την Λευκίμμη στις τοπικές Κατηγορίες.


Οι διοικούντες της Ένωσης ζητούν από τον Πρόεδρο του Μακεδονικού να αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις και το παρσήνιο που ο ίδιος επικαλέστηκε, προκειμένου οι... αδέκαστοι δικαστές να ετυμηγορήσουν ενάντια στην ΑΕΛ, ενώ φυσικά αποδίδουν τα... εύσημα στον δικηγόρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την τεράστια νομική του επιτυχία. Επισημαίνουν, δε, ότι στηρίζουν την «Βασίλισσα του Νότου» όχι μόνο στο ηθικό κομμάτι, αλλά και με νομική κάλυψη.


Παραθέτουμε το κείμενο της ΕΠΣΚ:

«Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, μετά την τραγική για το ποδόσφαιρο μας απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ και τον υποβιβασμό της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ επισημαίνει τα παρακάτω:

1-Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απαρτίζεται από τακτικούς δικαστές που έχουν την απόλυτη στήριξη μας και τον σεβασμό μας.

2-Όλοι πλέον γνωρίζουν στο Πανελλήνιο το παρασκήνιο σε αυτήν την υπόθεση.

3-Το δήλωσε εξάλλου ξεκάθαρα και ο αξιότιμος Πρόεδρος του Μακεδονικού από τα «μέσα ενημέρωσής του ότι υπάρχουν μεθοδεύσεις και παρασκήνιο στην υπόθεση αυτή».

4-Ρωτάμε λοιπόν ξεκάθαρα από ΠΟΙΟΥΣ αξιότιμε κύριε Πρόεδρε υπήρχαν αυτές οι μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο; Μόνο που οι μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο ευνόησαν την δική σας ομάδα, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!

5-Ο αξιότιμος νομικός εκπρόσωπος της ομάδας σας, μίλησε απροκάλυπτα και χωρίς συστολή περί 8ΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.

6-Αξιότιμε κύριε νομικέ εκπρόσωπε σας «συγχαίρουμε για την δικαστική σας νίκη» και το θαύμα που πετύχατε.!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε εμείς οι αδαείς ότι οι δικαστικές αποφάσεις βγαίνουν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς και όχι με ΘΑΥΜΑΤΑ.

Απολαύστε λοιπόν το ΘΑΥΜΑ σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα Μπαράζ που θα δώσετε.

Αφήστε εμάς τους αδαείς να ζούμε το δικό μας «αφήγημα» αυτό του έντιμου και καθαρού ποδοσφαίρου εντός των αγωνιστικών χώρων.

Είναι προφανές ότι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ έχει πολύ δουλειά και τον στηρίζουμε γιατί δεν πιστεύει και δεν ελπίζει σε ΘΑΥΜΑΤΑ.
Πιστεύουμε στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο ΣΕΒΑΣΜΟ, στο FAIRPLAY μέσα από τους θεσμούς που στηρίζουμε .


Αφήνουμε τους άλλους, στην ποδοσφαιρική τους μοναξιά, στην καμαρίλα, στην υστεροβουλία, στην μιζέρια και στη μοναξιά τους.


Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα συμπαρασταθεί στο ταπεινό, πλην όμως περήφανο σωματείο μας την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με οποιαδήποτε νόμιμο τρόπο και μέσο επιλέξει η διοίκησή της .

Πάντα με απόλυτο σεβασμό στην δικαιοσύνη και τους θεσμούς του ποδοσφαίρου.
Ήδη υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία στήριξης σε νομικό επίπεδο».


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb