«Τα βρόντηξε» από τον Θιναλιακό ο Ανεμογιάννης! - CorfuCorner.gr
11/05/2022

«Τα βρόντηξε» από τον Θιναλιακό ο Ανεμογιάννης!

Την απόφασή του να αποσυρθεί όχι μόνο από την προεδρία, αλλά και γενικά από τα κοινά του Θιναλιακού και του ποδοσφαίρου, γνωστοποίησε ο Χρήστος Ανεμογιάννης.


Μιλώντας στην δευτεριάτικη εκπομπή «Αθλητική αντζέντα» του Corfu TV, ο επί σειρά πολλών ετών επικεφαλής του σωματείου της Αχαράβης τόνισε πως εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή ανάγκη, θα βοηθάει την ομάδα.


Μετταξύ άλλων, ο κ. Ανεμογιάννης δήλωσε:
«Φεύγω γεμάτος. Θεωρώ ότι αυτό που επιδιώξαμε σαν ομάδα, το πετύχαμε. Δώσαμε διαπιστευτήρια και στα εύκολα και στα δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι θα βρίσκω αιτίες και λόγους για να πηγαίνω να δω ένα συμπαθητικό παιχνίδι κάποιο Σάββατο. Θα βρω έναν τρόπο για να είμαι δίπλα στο ποδόσφαιρο. Το όπλο θα μείνει παραπόδας. Και όταν θα κρίνω ότι για κάποιο σοβαρό λόγο θα χρειαστεί η παρουσία μου είτε σε αυτή την ομάδα, είτε σε κάποιο άλλο πόστο ποδοσφαιρικό, θα είμαι εκεί. Είμαστε πλέον στην διαδικασία να κάνουμε εκλογές κι ελπίζω να υπάρξει ενδιαφέρον. Η ομάδα ήδη διαθέτει ένα πολύ καλό έμψυχο υλικό. Περιμένω τώρα κάποιοι άνθρωποι να βγουν μπροστά. Έχω την εντύπωση ότι τόσα χρόνια αρκετοί κρυφτήκανε πίσω από μένα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν ένα ρόλο. Πιστεύω ότι τώρα που πολλοί έχουν δει με ποιο τρόπο μπορείς να ανεβάσεις επίπεδο μια ομάδα, θα αναλάβουν πρωτοβουλίες. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ, πιστεύω ότι η σχέση αποτελέσματος και προσπάθειας μάς έβγαλε κάτι θετικό. Κάναμε φίλους και το ήθος του Θιναλιακού το έχουμε δείξει και στο γήπεδο και παντού. Η μοναδική πικρία μου είναι ότι επειδή ο νομός είναι σε χαμηλό επίπεδο, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και πολιτικά και κοινωνικά, θεωρώ ότι αυτό δεν μας αναλογεί. Είμαστε αιώνες πίσω από αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θα μπορούσαμε ως Κέρκυρα να είμαστε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο».

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb