Σημαιοφορίδης: «Πετύχαμε το όγδοο νομικό θαύμα» - CorfuCorner.gr
11/05/2022

Σημαιοφορίδης: «Πετύχαμε το όγδοο νομικό θαύμα»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Μακεδονικού, Λάκης Σημαιοφορίδης, τοποθετήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό, Metropolis 95.5 (τι περίεργο!) για την δικαίωση του Μακεδονικού στην ένσταση που είχε καταθέσει κατά τους κύρους του αγώνα με την Α.Ε Λευκίμμης, για την (δήθεν) αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Θεοδωράκη.


Ο γνωστός δικηγόρος, επιδίδεται σε θριαμβολογίες για το μεγάλο επίτευγμα του να φέρει τα πάνω- κάτω στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής!

 

 


Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σημαιοφορίδης δήλωσε τα εξής:


«Είναι το όγδοο νομικό θαύμα, όμως θεωρώ ότι είναι μία δίκαιη απόφαση. Δικαιώνει τον Μακεδονικό, κάνει δεκτή την ένσταση του. Παίρνει, εννοείται, τον αγώνα ο Μακεδονικός και αφαιρεί τρεις βαθμούς από την Λευκίμμη. Της επιβάλλει, επίσης, δικαστική δαπάνη 500 ευρώ. Αυτό είναι το διατακτικό που μου κοινοποιήθηκε πριν από λίγο. Δεν έχουμε ακόμη το σκεπτικό, έχουμε μόνο το διατακτικό» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Είχα πει από την αρχή ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, ίσως η δυσκολότερη που είχα στα χρόνια που δικηγορώ και ασχολούμαι με αυτό το αντικείμενο, αλλά την δέσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή είχα πει στους ανθρώπους του Μακεδονικού για την δυσκολία της, όμως υπήρχαν σημεία που εστιάσαμε και υπάρχει πλέον η δικαίωση.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό γιατί πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι όταν κατά κάποιο τρόπο δικαιώνεσαι σε τέτοιες δύσκολες υποθέσεις υπάρχει και ηθική ικανοποίηση. Δεν μπορούσε να μην βγει γρήγορα η απόφαση γιατί υπάρχουν μπροστά τα μπαράζ, στις 15 του μηνός. Οπότε λύθηκαν και τα χέρια της ΕΠΟ για να γίνουν τα μπαράζ και να δούμε ποιοι θα ανέβουν στην Super League 2. Λογικά πρέπει να ήταν ομόφωνη η απόφαση, δεν το ξέρω σίγουρα. Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα.
Εγώ στην καθημερινότητά μου έχω μία λέξη, την απλότητα, δεν μπορώ τους υποκριτές και τους δήθεν, τους σιχαίνομαι. Πολλές φορές βγαίνουν πολλοί μυαλοπώληδες. Εγώ προσπαθώ να είμαι και σοβαρός και υπεύθυνος σε αυτό που λέω και δεν το εξετάζω από που προέρχεται, αν πρέπει να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Όχι. Λέω αυτό που πιστεύω ως δικηγόρος με ευθύνη απέναντι στο επάγγελμα που ασκώ εδώ και χρόνια.»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb