Πρόθεση δυναμικής παρέμβασης από τις ΕΠΣ Κέρκυρας & Κοζάνης - CorfuCorner.gr
11/05/2022

Πρόθεση δυναμικής παρέμβασης από τις ΕΠΣ Κέρκυρας & Κοζάνης

Όπως είναι φυσικό επόμενο, τόσο η ΕΠΣ Κέρκυρας, όσο και η ΕΠΣ Κοζάνης, δεν θα μπορούσαν να μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια, μετά την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ , για την ΑΕ Λευκίμμης, που ταυτόχρονα στερεί και τον Φ.Σ Κοζάνη τον τίτλο στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.


Έτσι, λοιπόν, ο Πρόεδρος της βορειοελλαδίτικης Ένωσης, Γιάννης Αποστόλου, λίγα μόλις λεπτά μετά τη σοκαριστική απόφαση του Δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Ομοσπονδίας που δικαιώνει τον Μακεδονικό, μίλησε στην ιστοσελίδα «kozan.gr» τονίζοντας ότι: "Θα προσφύγουμε στο CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο), μαζί με το νομικό επιτελείο της Κοζάνης και την ΕΠΣ Κέρκυρας. Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος".


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το CORFU CORNER.GR με τον Πρόεδρο της κερκυραϊκής Ένωσης , Γιάννη Βλαχόπουλο, μας είπε (όντας φανερά απογοητευμένος) ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κο Αποστόλου προκείμενου να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για να συμπαρασταθούν ενεργά, τις δυο αδικημένες ομάδες, αλλά και να τις βοηθήσουν δυναμικά.


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb