- 27/05/2022
Θα βάλει σήμερα στοπ το CAS στα μπαράζ ανόδου στη SL2 ; - 27/05/2022
«Κράτησε» & Χρήστο Παγκράτη η ΓΕΚ - 27/05/2022
Την συνέχιση της συνεργασίας με Κ. Καλούδη ανακοίνωσε ο Άγιος Νικόλαος - 27/05/2022
Την Κυριακή η Γ.Σ. και οι εκλογές της ΑΕ Φαιάκων - 27/05/2022
Ανανέωσε και με Αλέξανδρο Σκούφο ο Μέγας Αλέξανδρος - 27/05/2022
Μάλλον μένει στον πάγκο της ΑΕ Φαιάκων ο Αντώνης Κορακιανίτης - 27/05/2022
Πρώτη δικαίωση της Κοζάνης από CAS,που ζητά να σταματήσουν τα μπαράζ! - 27/05/2022
«Κλοπή» της πρόκρισης καταγγέλλει ο ΟΦΑΜ! - 26/05/2022
Ανανέωσε με τον ΑΟ Κέρκυρα ο Θωμάς Κουλούρης - 26/05/2022
Με Αλ. Γραικό στην γραμμή κρούσης συνεχίζει ο Άγιος Νικόλαος
Κρεμάει τα παπούτσια του ο «Βίτου»

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έλαβε ο έμπειρος αμυντικός, Αλέξης Βιτουλαδίτης, όπως γνωστοποιούν μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου τους οι «μπλαουγκράνα», μη παραλείποντας να τον ευχαριστήσουν για την παρουσία του στα κερκυραϊκά γήπεδα και για την μεγάλη προσφορά του στο άθλημα του ποδοσφαίρου:
«O αγώνας μπαράζ της προηγούμενης Κυριακής έμελε να είναι το κύκνειο άσμα της πολυετούς καριέρας του Αλέξη Βιτουλαδίτη, που με την παρουσία του κόσμησε τα Κερκυραικά -και όχι μόνο- γήπεδα.
Η οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα εύχεται καλή συνέχεια στον Αλέξη και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται διπλα στον Α.Ο. Κέρκυρα και έξω απο τις 4 γραμμές του γηπέδου.
Αλέξης Βιτουλαδίτης
Γεννήθηκε στο νησί μας στις 2/2/1982. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Θύελλα ως το '99, όταν και βρέθηκε στην ερασιτεχνική ομάδα του Παναθηναϊκού. Απο το 2000 και έως έρθει στην ομάδα μας το 2005 έπαιζε στον Όλυμπο. Βρήκε τον Α.Ο. Κέρκυρα στην Β' εθνική και ανέβηκε μαζί μας στην Α' Εθνική το '06-'07. Δόθηκε δανεικός στον Κρόνο Αργυράδων (Δ' Εθνική) το 2008 και επέστρεψε στον Α.Ο. Κέρκυρα έως το 2010 όπου πανηγύρισε και πάλι την άνοδο στην Superleague.
Kάπου εκεί οι δρόμοι μας χώρισαν και ο Αλέξης βρέθηκε έως το 2013 στο Κασσιώπη και μετά ακολούθησαν Α.Ο. Συναράδων, ξανά Όλυμπος, Α.Ε. Λευκίμμης, Θιναλιακός και Νέος 2017.
Φέτος έδωσε το παρόν σε 10 αγώνες συνεισφέροντας τα μέγιστα στην άνοδο στην Α1 και εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη θέλησή του να κλείσει την καριέρα του στον Α.Ο. Κέρκυρα.
Συνολικά ο Αλέξης είχε 48 συμμετοχές με τα χρώματα του συλλόγου μας.
Αλέξη ευχαριστούμε!
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ