Απόπειρα επηρεασμού της Αθλητικής Δικαιοσύνης καταγγέλλει ο Π. Ανδρώνης! - CorfuCorner.gr
08/05/2022

Απόπειρα επηρεασμού της Αθλητικής Δικαιοσύνης καταγγέλλει ο Π. Ανδρώνης!

Περί «μεθοδικής και οργανωμένης επιχείρησης απόπειρας επηρεασμού της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης» κάνει λόγο ο Παύλος Ανδρώνης, μια ημέρα πριν την απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων για την ένσταση του Μακεδονικού κατά του κύρους του αγωνα με την ΑΕ Λευκίμμης.


Μάλιστα, ο Πρόεδρος του σωματείου της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «ποδοσφαιρικούς παράγοντες που έχουν κάνει επάγγελμα τις υπόγειες διαδρομές», δίχως όμως να συγκεκριμενοποιεί τι και ποιους ακριβώς εννοεί.

 


Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Ανδρώνη:

«Ο ΑΣ Μακεδονικός παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες μια μεθοδική και οργανωμένη επιχείρηση απόπειρας επηρεασμού της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

Ο ΑΣ Μακεδονικός, σεβόμενος την ιστορία του, θα αδιαφορούσε αν δεν διαπίστωνε ότι ευφάνταστες και ψευδείς διαρροές για την επικείμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ προέρχονται από συγκεκριμένους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, οι οποίοι επιδιώκουν απεγνωσμένα να προκαταβάλουν τη δικαστική κρίση.

Ο ΑΣ Μακεδονικός είναι βέβαιος ότι οι τακτικοί δικαστές που κοσμούν ένα από τα κορυφαία πειθαρχικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αποδώσουν δικαιοσύνη, με βάση του ισχύοντες κανονισμούς. Ούτε πρόκειται να επηρεαστούν ούτε η φίλαθλη κοινή γνώμη μπορεί να χειραγωγηθεί από ποδοσφαιρικούς παράγοντες που έχουν κάνει επάγγελμα τις υπόγειες διαδρομές.
Μετά τιμής
ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Παύλος Ανδρώνης»

 

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb