Δεκατρία χρόνια CorfuCorner.gr! - CorfuCorner.gr
04/05/2022

Δεκατρία χρόνια CorfuCorner.gr!

Πώς περνά ο καιρός... Ήταν αρχές Μάη του 2009. Ένα νέο διαδικτυακό... μωρό γεννήθηκε στον χώρο του αθλητικού Τύπου της Κέρκυρας, κάνοντας δειλά τα πρώτα του... μπουσουλήματα! Τα οποία σιγά-σιγά, με το πέρασμα του χρόνου, μετατράπηκαν σε βήματα σταθερά, βήματα αποφασιστικά, βήματα αγέρωχα!!!


4 Μαΐου 2022. Γενέθλια, λοιπόν, έχει σήμερα Τετάρτη το CorfuCorner.gr, η παλαιότερη -από τις υπάρχουσες- αθλητική ιστοσελίδα της Κέρκυρας. Την οποία έχουν αγκαλιάσει πολλές χιλιάδες επισκεπτών - αναγνωστών, στο νησί, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και ο αριθμός των οποίων, παρουσιάζει συνεχώς αυξητική τάση!


Κι αυτό, όχι μόνο μας συγκινεί, μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση, όχι μόνο μας κάνει υπερήφανους για το «παιδί» μας, αλλά και συνάμα μας «οπλίζει» με δύναμη και υπευθυνότητα και μας «υποχρεώνει» να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Τιμώντας την αθλητική δημοσιογραφία, υπηρετώντας τον κερκυραϊκό αθλητισμό, τηρώντας απαρέγκλιτα τη δεοντολογία και σεβόμενοι το (απαιτητικό) αναγνωστικό κοινό.


Είμαστε λίγοι, αλλά... λέοντες! Ο Αντώνης Καρύδης στα φωτορεπορτάζ. Η Ελίνα Νέρη στην γενική διαχείριση και στο (αθλητικό και κοινωνικό) ρεπορτάζ. Ο Σπύρος Μουρατίδης στα σκίτσα και τις γελοιογραφίες. Και ο (ιδρυτής) Χρήστος Γραμμένος στον γενικό συντονισμό, διανύοντας -αισίως- το 34ο έτος ανελλιπούς ενασχόλησης με την αθλητικογραφία. Αυτή είναι η ομάδα μας! Και ο καθένας μας, από τη δική του σκοπιά, «μάχεται» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009 - Τετάρτη 4 Μαΐου 2022. Δεκατρία χρόνια επίσημης λειτουργίας του CorfuCorner.gr! Με πάρα πολλές χιλιάδες άρθρα, αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες. Και με τα όποια λάθη ή παραλείψεις μας (τέλειοι δεν είμαστε, δεν αποφεύγουμε την αυτοκριτική μας), που όμως δεν γίνονται σκόπιμα, ενώ επιδιώκουμε να περιοριστούν στο απειροελάχιστο. Προσπαθώντας, παράλληλα, με τις διαθέσιμες δυνατότητές μας, να «καλύπτουμε» το μεγαλύτερο εφικτό φάσμα των κερκυραϊκών σπορ.


Επ' αφορμής, λοιπόν, των δέκατων τρίτων γενεθλίων μας, νιώθουμε την ανάγκη ν' απευθύνουμε ένα πελώριο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σ' όλους εσάς, τους πιστούς (ή μη) διαδικτυακούς φίλους μας, που μας επιλέγετε για την ενημέρωσή σας, που «κλικάρετε» το site μας και τη σελίδα του στο Facebook, που ακούτε τις ιντερνετικές μας εκπομπές και που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!


Η δέσμευσή μας είναι μία, απαράβατη, ειλικρινής και... αδιαπραγμάτευτη: Να μην προδώσουμε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!! Όσο καιρό θα «φιλοξενούμαστε» στον μαγικό κόσμο του κυβερνοχώρου, όσα αναχώματα κι αν συναντάμε...


Εκ της διευθύνσεως
του www.CorfuCorner.gr

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
28
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Διοσκουρίδης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb