Δέσμευση Κ. Ζορμπά για την αποπεράτωση εργασιών στα γήπεδα Θιναλίου & Κοντοκαλίου - CorfuCorner.gr
12/01/2022

Δέσμευση Κ. Ζορμπά για την αποπεράτωση εργασιών στα γήπεδα Θιναλίου & Κοντοκαλίου

Την δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Κώστα Ζορμπά, ότι οι εργασίες στα γήπεδα του Θιναλίου και του Κοντοκαλίου θα διεκπεραιωθούν το συντομότερο δυνατό, έλαβαν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας και η Διοίκηση του Θιναλιακού.


Ας δούμε το δελτίο Τύπου της διοργανώτριας Αρχής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12.01.2022 συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Κέρκυρας με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Ζορμπά με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, τον Πρόεδρο κο Βλαχόπουλο Ιωάννη και τον Τεχνικό Σύμβουλο κο Κουλούρη Γεράσιμο.


Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ κος Ανεμογιάννης Χρήστος και μέλος του Δ.Σ. του ίδιου σωματείου κος Πουλιάσης Σταμάτιος.


Έγινε μια ουσιαστική συζήτηση σχετικά με το γήπεδο στο Θινάλι που έχει καθυστερήσει αφάνταστα, καθώς και για το γήπεδο Κοντοκαλίου που επίσης έχει βαλτώσει.


Ο κος Αντιπεριφερειάρχης, μας ενημέρωσε ότι το θέμα με το γήπεδο στο Θινάλι έχει «ξεμπλοκάρει» και θα επισπεύσει και τις διαδικασίες για το γήπεδο Κοντοκαλίου.
Θα υπάρχει διαρκής όχληση εκ μέρους μας και για όλα τα προβλήματα, και θα υπάρξει νέο ραντεβού για τον σωστό προγραμματισμό και την ταχύτερη συντήρηση όλων γηπέδων μας.

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
25
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb