Γ. Βλαχόπουλος: «Θα εισηγηθώ την συνέχιση των τοπικών Πρωταθλημάτων» - CorfuCorner.gr
11/01/2022

Γ. Βλαχόπουλος: «Θα εισηγηθώ την συνέχιση των τοπικών Πρωταθλημάτων»

Πάρα πολύ πιθανή είναι η επανεκκίνηση των τοπικών Πρωταθλημάτων το ερχόμενο σαββατοκύριακο (15-16 Ιανουαρίου), ύστερα από την προσωρινή τους αναστολή, για μία αγωνιστική, που είχε αποφασίσει στο τέλος της περασμένης εβδομάδας η ΕΠΣ Κέρκυρας, για προληπτικούς λόγους, καθότι ο κορωνοϊός... καλπάζει!


Αύριο Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπου ο Πρόεδρος, Γιάννης Βλαχόπουλος, θα προτείνει την κανονική διεξαγωγή των παιχνιδιών, όπως ανέφερε ο ίδιος στο CORFUCORNER.GR


«Δεδομένου ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής το προσεχές σαββατοκύριακο, θεωρώ πως το ίδιο θα πρέπει να πράξουμε κι εμείς, ως Ένωση. Στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ., θα εισηγηθώ να ξαναξεκινήσουν οι αγώνες από τις 15-16 Γενάρη, με την διεξαγωγή της 13η αγωνιστικής στην Α1' Κατηγορία και της 10ης στην Α'. Όσον αφορά την μεθεπόμενη Τετάρτη 19 Γενάρη, θα προτείνω να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου, προκειμένου να γίνουν τα αναβληθέντα παιχνίδια των Πρωταθλημάτων, τα οποία είχαμε αρχικά ορίσει για τις 11 και 12 Γενάρη .Με την συνέχιση των επίσημων διοργανώσεων, θα προστατέψουμε ως ΕΠΣΚ και τις ομάδες, που θα υπόκεινται σε έλεγχο διότι τώρα διαπιστώνουμε οτι ορισμένες εξ΄αυτών δίνουν φιλικά ματς, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας», είπε στην ιστοσελίδα μας ο κ. Βλαχόπουλος.


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
25
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb