Τι συμβαίνει εκεί στην Στρογγυλή; - CorfuCorner.gr
10/01/2022

Τι συμβαίνει εκεί στην Στρογγυλή;

Πριν από μία εβδομάδα, το CORFUCORNER.GR «ανέβασε» ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Στρογγυλής (που σήμερα αγωνιζονται σε άλλες ομάδες), με επικεφαλείς τον παλιό Πρόεδρο του σωματείου, Σπύρο Μπόγδο και τον παλιό προπονητή του συλλόγου, Θεόδωρο Μπράτο, πήγαν την παραμονή των Χριστουγέννων και «όργωσαν» το χωριό λέγοντας τα κάλαντα, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να αποπληρώσει η ομάδα τις μεγάλες οφειλές της προς την ΕΠΣ Κέρκυρας, λόγω της προ δυόμισι μηνών παραίτησής της από τις τοπικές διοργανώσεις.


Στο άρθρο μας, είχαμε σχολιάσει τότε πως αυτή η κίνηση ήταν αξιέπαινη. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν...


Έτσι, λοιπόν, με τον υπογράφοντα επικοινώνησε οι Πρόεδρος του Ατρομήτου, Κώστας Ρίζος, στα χέρια του οποίου ο σύλλογος διαλύθηκε κι ανέστειλε την λειτουργία του, για πρώτη φορά στην ιστορία του. «Ποιος σας έδωσε τις πληροφορίες;», μας ρώτησε αδιάκριτα. «Αυτό είναι δημοσιογραφικό απόρρητο», του απαντήσαμε με αυστηρό ύφος.


Κατόπιν, ο κ. Ρίζος μάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι τα χρέη ενός σωματείου, αρμόδια για να τα πληρώσει είναι η Διοίκηση. Και Διοίκηση αυτή την στιγμή είναι εγώ και ο Ντίνος Παχτίτης. Εμείς θα πληρώσουμε την οφειλή προς την Ένωση και κανείς άλλος. Κανείς Μπόγδος, κανείς Σίμος και κανείς παίκτης. Τα κάλαντα πήγαν και τα είπαν με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή Άκη Γιαννούλη. Είπα στα παιδιά, τα λεφτά που μαζέψανε να τα κρατήσουν για να αγοράσουν τον ρουχισμό της ομάδας το καλοκαίρι. Την οφειλή προς την ΕΠΣΚ θα την καλύψουμε εμείς».


Όπως γίνεται αντιληπτό, εκεί στην Στρογγυλή μάλλον υπάρχουν δύο... στρατόπεδα!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 •Θερμές ευχές για χαρούμενη χρονιά , με υγεία από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και φορτηγών. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.

• Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ" σας εύχεται ευτυχισμένο το 2022 με αγάπη και υγεία. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

• Πολλές και θερμές ευχές για αξέχαστη χρονιά με ευτυχία, υγεία και ειρήνη, από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
25
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb