Παραίτηση Π. Ποζίδη από την “Επτανησιακή Πρωτοβουλία” - CorfuCorner.gr
07/01/2022

Παραίτηση Π. Ποζίδη από την “Επτανησιακή Πρωτοβουλία”

Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Επτανησιακή Πρωτοβουλία», μέσω επιστολής που απέστειλε ο ίδιος στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίουτης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικό Μουζακίτη του γνωστοποίησε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Αλέξη Αλεξάκη.Ας δούμε το περιεχόμενο της επιστολής Ποζίδη:


«ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
κ. Νικόλαο Μουζακίτη
ΚΟΙΝ: Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Κύριε πρόεδρε,
Δηλώνω την αποχώρηση και την ανεξαρτητοποίησή μου από την περιφερειακή παράταξη "Επτανησιακή Πρωτοβουλία" της οποίας υπήρξα ιδρυτικό μέλος και στέλεχος, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 168 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 101 του Ν. 4555/2018.

Δηλώνω με έμφαση ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος, προσπαθώντας να εκφράσω και να στηρίξω τα αιτήματα της κοινωνίας των Ιονίων, την οποία εκπροσωπώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δηλώνω ότι χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις θα ακολουθήσω μια ανεξάρτητη πολιτική, αυτοδιοικητική πορεία για το καλό των νησιών μας.

Τέλος, κύριε Πρόεδρε, σας καλώ, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή μου στον αντιδημοκρατικό μηχανισμό υποβάθμισης και απαξίωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσα από την κυβερνητική νομοθέτηση μετεκλογικών ρυθμίσεων και την ψήφιση του ισχύοντα κανονισμού, να διασφαλίσετε τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπισή μου ως ανεξάρτητου μέλους του συλλογικού οργάνου και να μου παρέχετε όλες τις εγγυήσεις διευκόλυνσης του έργου μου, όπως έχετε υποχρέωση.
Παναγιώτης Ποζίδης
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων»

 

 • Ευχές για Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά από το ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, που σας περιμένει για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.

• Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με αισιοδοξία, χαμόγελο και υγεία από το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών, αλλά και ανδρική ομάδα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.


• Εγκάρδιες ευχές για χαρούμενη χρονιά, με ζεστασιά, χαμόγελα και ειρήνη, από την Κεντρική Σχολή του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα και την 5η περιφέρεια του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, που εδρεύουν στο Αθλητικό Κέντρο «Καρπατσέλης», στις Αλυκές Ποταμού και με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-28565. Διευθυντής της Σχολής είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης και προπονητές οι Θεόδωρος Μπαλανίκας, Ναπολέων Μακρής, Θωμάς Τριαντάφυλλος, Ανδρέας Αγάθος και Φοίβος Ρουβάς.

 

• Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο «ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ», εύχεται ολόψυχα στους φίλους και πελάτες του Καλή Χρονιά, όμορφη, μυρωδάτη και γευστική. Σας περιμένει στις Αργυράδες, στην διασταύρωση Άϊ Γιώργη, με τηλέφωνο το 26620-52662. Το κατάστημα παρασκευάζει αρτοσκευάσματα, ψωμί, γλυκά όλων των ειδών και σιροπιαστά, τούρτες γάμων και βαπτίσεων, καθώς και καφέδες.

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
25
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb