Αλλαγές επί αλλαγών στο πρόγραμμα του τοπικού! - CorfuCorner.gr
06/01/2022

Αλλαγές επί αλλαγών στο πρόγραμμα του τοπικού!

Η ΕΠΣ Κέρκυρας προέβη στην τροποποίηση του προγράμματος ορισμένων αγώνων των τοπικών Πρωταθλημάτων, αλλά εν τέλει οι αλλαγές αυτές μάλλον δεν θα ισχύσουν.


Τι ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη από την Ένωση; Μεταξύ άλλων, ότι λόγω της διεξαγωγής του κυριακάτικου (9/1) παιχνιδιού της Γ' Εθνικής μεταξύ ΑΕ Λευκίμμης - Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, το ΑΟ Κάβος - ΑΟ Παξοί θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/1), στις 11:30 και πως το Κεραυνός Δραγωτινών - Θύελλα θα γίνει την Κυριακή μεν, αλλά στο γήπεδο του Περιβολίου κι όχι σ' εκείνο της Λευκίμμης. Επίσης, από την διοργανώτρια αρχή γνωστοποιήθηκε πως τα εξ αναβολής ματς μεταξύ ΠΑΟ Κορακιάνας - ΠΑΟ Σφακιανάκη και Θύελλας - ΑΕ Κανονιού, θα διεξαχθούν την Τρίτη (11/1), στις 15:15 και 15:00 αντίστοιχα, λόγω των αγώνων των Μικτών Ομάδων την Τετάρτη (12/1).


Κατόπιν, ωστόσο, η ΕΠΟ αποφάσισε την προσωρινή αναστολή του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, των γυναικείων Πρωταθλημάτων και των ενωσιακών Πρωταθλημάτων. Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με παράγοντες της ΕΠΣΚ, οι οποίοι μας πληροφόρησαν πως έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το πρόγραμμα των προαναφερομένων ματς θα διαφοροποιηθεί εκ νέου, ώστε οι αναμετρήσεις να πραγματοποιηθούν βάσει του αρχικού πλάνου.


Επομένως, εκτός απροόπτου, οι πιο πάνω αγώνες θα τελεστούν ως ακολούθως:
• Το ΑΟ Κάβος - ΑΟ Παξοί (13η αγωνιστική της Α1' Κατηγορίας) θα γίνει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 12:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
• Το Κεραυνός Δραγωτινών - Θύελλα Γαρίτσας (10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α' Κατηγορίας) θα γίνει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
• Το ΠΑΟ Κορακιάνας - ΠΑΟ Σφακιανάκης (εξ αναβολής της 7ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α' Κατηγορίας) θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 15:00 ή στις 15:15, στο Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό.
• Το Θύελλα Γαρίτσας - ΑΕ Κανονιού (εξ αναβολής της 8ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Α' Κατηγορίας) θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο γήπεδο του Ολύμπου.


Επιπλέον, η ΕΠΣΚ πρόκειται να αναβάλλει και το κυριακάτικο (9/1) παιχνίδι της Α1΄ Κατηγορίας μεταξύ Ολυμπιάδας Καρουσάδων - Θιναλιακού, λόγω κρουσμάτων covid στην ομάδα της Αχαράβης.


Πέραν των ανωτέρω... αλλαγών επί αλλαγών που αναμένεται να ανακοινώσει η Ένωση, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την τροποποίηση του προγράμματος πέντε ακόμη αναμετρήσεων:
• Το Ηρακλής Αγίων Δέκα - Κρόνος Αργυράδων (10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α' Κατηγορίας) θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι κι όχι στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα, καθότι ακόμη δεν εγκρίθηκε η αλλαγή έδρας της γηπεδούχου ομάδας.
• Το Ηρακλής Σφακερών - Ομόνοια (10η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Α' Κατηγορίας) θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο Νυμφών κι όχι σ εκείνο των Αυλιωτών, όπως αρχικά είχε κοινοποιηθεί, εκ παραδρομής.
• Το Ορφέας Κανονιού - Μέγας Αλέξανδρος (10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α' Κατηγορίας) θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, στις 12:00, λόγω αναγκών της Επιτροπής Διαιτησίας.
• Το Αστέρας Σπαρτύλα - Ατρόμητος Άφρας (10η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Α' Κατηγορίας), αντί για το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, λόγων αναγκών της Επιτροπής Διαιτησίας.
• Το ΑΟ Παξοί - Όλυμπος Γαρίτσας (εξ αναβολής της 9ης αγωνιστικής της Α1' Κατηγορίας) ορίζεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 11:30, στο Δημοτικό γήπεδο Παξών.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 • Από τα Super Market "ΚΑΖΙΑΝΗΣ" ειλικρινείς ευχές για ευτυχισμένη νεα χρονιά . Επί 31 χρόνια κοντά σας, με εγγύηση στην ποιότητα! Στο Σιδάρι, στην Αχαράβη, στον Άγιο Ματθαίο, στου Τζάβρου και δύο στην πόλη (επί των οδών Γερασίμου Μαρκορά και Λίνου Κογεβίνα).


• Ευτυχισμένο τον Νέο Έτος, πάντα με υγεία σας εύχονται τα συστήματα αλουμινίου "ALUMINCO", του Σπύρου Λέσση, στον Πετριτή. Τα πάντα αναφορικά με τα κουφώματα αλουμινίου και όλη η γκάμα ενεργειακών κουφωμάτων. Επίσης, γκαραζόπορτες, κάγκελα αλουμινίου, παντός είδους σιδηροκατασκευές και μεγάλες προσφορές στις σίτες. Τηλέφωνο: 6946 06 39 90.


• Το κατάστημα "SMART GADGEΤS" εύχεται στους φίλους και πελάτες του η νεα χρονιά να είναι όμορφη, χαρούμενη και γεμάτη υγεία . Αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και PC. Στην Γεωργίου Θεοτόκη 57, πλατεία Σαρόκο (δίπλα από το "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"). Τηλέφωνο: 26610-44778.

 

 


 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
25
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb