Έντονη παρουσία της Κέρκυρας στους «Κορυφαίους του 2021» - CorfuCorner.gr
18/12/2021

Έντονη παρουσία της Κέρκυρας στους «Κορυφαίους του 2021»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η ετήσια καθιερωμένη ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού (πρόσωπα και σωματεία), την χρονιά που φεύγει.


Οι επαγγελματίες και πιστοποιημένοι αθλητικογράφοι της Ελλάδας, που είναι μέλη του Π.Σ.Α.Τ., κάθε χρόνο (από το 1952) ψηφίζουν τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις ομάδες που σημείωσαν επιτυχίες ή που διακρίθηκαν μέσα στο εκάστοτε ημερολογιακό έτος. Εκείνοι εξ αυτών που ανακηρύσσονται πρώτοι σε ψήφους, βραβεύονται σε μια μεγαλειώδη γιορτή, που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα, με την παρουσία συνήθως του (ή της) εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας. Φέτος, η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την ερχόμενη Τετάρτη (22 Δεκεμβρίου), στις 5.30 το απόγευμα.


Η κερκυραϊκή παρουσία στην φετινή ψηφοφορία του Π.Σ.Α.Τ., είναι πολύ έντονη. Πιο συγκεκριμένα:


• Στην κατηγορία «Κορυφαίοι Αθλητές του 2021», συναντάμε στην 19η θέση τον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη (τέως του Κερκυραϊκού Γ.Σ. και νυν του Α.Ο Καλλίστου Αμαρουσίου) στον στίβο, στην 22η θέση τον Σπύρο Ντουραχάνη του Α.Ο. Κέρκυρα 2015 στον στίβο και στην 30ή θέση τον Γιάννη Ρέτση του Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων «Retsis / Kolitas Boxing». `


• Στην κατηγορία «Κορυφαία Αθλήτρια του 2021», βρίσκουμε στην 21η θέση την Σπυριδούλα Καρύδη (τέως του Κερκυραϊκού Γ.Σ. και νυν της ομάδας του Γιώργου Πομάσκι) στον στίβο, στην 29η θέση την Ηρώ Βραδή του Κερκυραϊκού Γ.Σ. στον στίβο και στην 35η θέση την Κατερίνα-Αργυρώ Γκουτζούκη του Συλλόγου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας στο σκάκι.


• Στην κατηγορία «Κορυφαίοι Προπονητές του 2021», συναντάμε στην 26η θέση τον Παύλο Σκορδίλη του Κερκυραϊκού Γ.Σ. στον στίβο, στην 28η θέση τον Δημήτρη Φραγκούλη του Θιναλιακού Αχαράβης στο ποδόσφαιρο και στην 29η θέση τον Κωνσταντίνο Αγάθο του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας.


• Τέλος, στην κατηγορία «Κορυφαία Ομάδα του 2021», βρίσκουμε στην 25η θέση την Α.Ε. Λευκίμμης στο ποδόσφαιρο, στην 26η θέση τον Αστέρα Πετριτή στο ποδόσφαιρο και στην 29η θέση τον Θιναλιακό Αχαράβης στο ποδόσφαιρο.


Για να δείτε όλες τις λίστες των ψηφισάντων, όπως δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Τ., 

κάντε κλικ εδώ.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• Το κατάστημα "SMART GADGEΤS" εύχεται στους φίλους και πελάτες του όμορφες και διασκεδαστικές γιορτές. Αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και PC. Στην Γεωργίου Θεοτόκη 57, πλατεία Σαρόκο (δίπλα από το "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"). Τηλέφωνο: 26610-44778.


• Θερμές ευχές για υπέροχες γιορτές από την εταιρία μεταφορών, διανομές, αμπαλάζ, αποθηκεύσεις, μετακομίσεις, ανυψωτικό μηχάνημα και logistics "KERKYRA EXPRESS". Τηλέφωνα: 26610-20370 ,26610 - 20550 και κινητό 6945 33 38 20.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb