Επιτήδειοι «ξαφρίζουν» γυμναστήρια, στο όνομα ποδοσφαιροπαράγοντα! - CorfuCorner.gr
25/11/2021

Επιτήδειοι «ξαφρίζουν» γυμναστήρια, στο όνομα ποδοσφαιροπαράγοντα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σαν να μην έφτανε που τα γυμναστήρια της Κέρκυρας υπολειτουργούν τους τελευταίους 20 μήνες, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ήρθαν τώρα και οι απατεώνες για να τους δώσουν την... χαριστική βολή!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, δύο χώροι άθλησης βρέθηκαν στο... στόχαστρο επιτηδείων, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από τους ιδιοκτήτες τους. Θύματα έπεσαν ο Π.Π., ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου «R...», στο βόρειο συγκρότημα του νησιού και ο Γ.Χ., συνιδιοκτήτης του γυμναστήριου «Μ...», στην πόλη. Από τον πρώτο αφαίρεσαν περίπου 25.000 ευρώ, ενώ από τον δεύτερο άρπαξαν 1.000 ευρώ.


Πώς έδρασαν οι κλέφτες; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, οι τύποι τηλεφώνησαν στους προαναφερόμενους υπεύθυνους των γυμναστηρίων και παρουσιάστηκαν ως ποδοσφαιριστές, που ήθελαν δήθεν να κάνουν εγγραφή για να γυμνάζονται, λέγοντας πως θα προπληρώσουν πολύμηνη συνδρομή. Μάλιστα, έλεγαν πως τηλεφωνούν εκ μέρους ενός γνωστού (μη Κερκυραίου) Προέδρου τοπικής ομάδας, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο πριν από λίγο καιρό. Ζήτησαν, λοιπόν, από τους ιδιοκτήτες να τους δώσουν τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας τους, προκειμένου να τους καταβάλλουν τα λεφτά της συνδρομής μέσω internet banking, ενώ με κάποιο τέχνασμα τους αποσπούσαν και το PIN. Αυτό ήταν! Αρχικά, κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους και κατόπιν τους «ξάφρισαν», εξαπατώντας τους!


Όπως μαθαίνουμε, τα θύματα έχουν απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντας τα περιστατικά. Δεν αποκλείεται, πάντως, οι κακοποιοί να χρησιμοποίησαν πακιστανικά τηλέφωνα, ούτως ώστε να μην αφήσουν ίχνη.


Από ‘κει και πέρα, είναι προς το παρόν άγνωστο αν η δράση των «κυρίων» περιορίζεται μόνο στον χώρο των γυμναστηρίων, ή αν η... γκάμα τους είναι πιο διευρυμένη.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb