Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Επιμελητηρίου για έκδοση πιστοποιητικών - CorfuCorner.gr
25/11/2021

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Επιμελητηρίου για έκδοση πιστοποιητικών

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερώνει ότι για την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση των μελών του τίθεται σε λειτουργία το σύστημα e-Επιμελητήριο.


Το e-Επιμελητήριο (corfucci.echamber.gr) είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή υπηρεσία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας που προσφέρει νέους και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας στις επιχειρήσεις-μέλη του. Μέσω της πλατφόρμας e-Επιμελητήριο, προσφέρεται η δυνατότητα εισόδου μέσω των κωδικών ΓΕΜΗ της επιχείρησης ή των κωδικών TAXIS (για τα φυσικά πρόσωπα), ενώ οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν σε ελάχιστο χρόνο όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, από την άνεση του γραφείου τους.


Πιο συγκεκριμένα τα μέλη-επιχειρήσεις μπορούν:

να πληρώσουν συνδρομές του Επιμελητηρίου Κέρκυρας με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή μέσω κωδικού πληρωμής ΔΙΑΣ


να εκδώσουν Γενικό πιστοποιητικό Μητρώου να εκδώσουν Ξενόγλωσσο Πιστοποιητικό Μητρώου


να εκδώσουν Πιστοποιητικό Διαγραφής να ελέγξουν την ακρίβεια των στοιχείων της επιχείρησής τους που διατηρούνται στο Μητρώο του Επιμελητηρίου


να τροποποιήσουν μη κρίσιμα στοιχεία (τηλ. επιχείρησης, email επιχείρησης, email λογιστή)


Τα φυσικά πρόσωπα μπορούν:

να αιτηθούν την εγγραφή της ατομικής τους επιχείρησης


Τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά εγγραφής που εκδίδονται από το e-Επιμελητήριο, συνοδεύονται από μοναδικό αριθμό αυθεντικοποίησης.


Η εφαρμογή προσφέρει δημόσια τη δυνατότητα Ελέγχου Γνησιότητας των Πιστοποιητικών, τακτική που ακολουθείται γενικά από δημόσιους φορείς για ευαίσθητα ηλεκτρονικά έγγραφα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν τα μέλη του, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου για την προστασία του ατόμου από τη διαχείριση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Τα διαθέσιμα είδη των πιστοποιητικών τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε online και γενικότερα οι προσφερόμενες υπηρεσίες του e-Επιμελητηρίου, συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αναβαθμίζονται.


Πηγή: "Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ"

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb