Νοσοκομείον… «Μέγας Αλέξανδρος»! - CorfuCorner.gr
23/11/2021

Νοσοκομείον… «Μέγας Αλέξανδρος»!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πάρα πολλά ποδοσφαιρικά σωματεία της Κέρκυρας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αυτό, όμως, που συνέβη την περασμένη Κυριακή (21/11) στην περίπτωση του Μέγα Αλέξανδρου, είναι εξαιρετικά σπάνιο!


Για την 5η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, έπαιξαν στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού ο Ηρακλής Αγίων Δέκα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι φιλοξενούμενοι σαν να μην έφτανε που είχαν την έλλειψη τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών τους, οι οποίοι νοσούσαν από τον νέο κορωνοϊό, αλλά στον προαναφερόμενο αγώνα τους προέκυψαν και άλλοι τόσοι τραυματισμοί!


Κατ' αρχάς, στην προθέρμανση πριν την έναρξη του παιχνιδιού, χτύπησε ο βασικός τερματοφύλακας Σπύρος Μήτσιος, γι' αυτό και τελικά αγωνίστηκε ο αναπληρωματικός, Βαγγέλης Μπούρας. Στο 6ο λεπτό τραυματίστηκε και ο Τάσος Αβραμιώτης και στην θέση του μπήκε ο Γιώργος Κόντης, όμως στο 15' χτύπησε κι αυτός και βγήκε. Τέλος, στο 22' τραυματίστηκε και ο Χρήστος Πανταζής, συνέχισε να παίζει και στο ημίχρονο έγινε κι εκείνος αναγκαστική αλλαγή, όπου στην θέση του πέρασε ο παίκτης-προπονητής της ομάδας, Κοσμάς Μπολάνο.


Κατόπιν τούτων, η ήττα από τους Ηρακληδείς με σκορ 2-0, ήρθε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb