Δ. Κάντας: «Να δοθεί βαρύτητα στην καλύτερη εκπαίδευση των διαιτητών» - CorfuCorner.gr
22/11/2021

Δ. Κάντας: «Να δοθεί βαρύτητα στην καλύτερη εκπαίδευση των διαιτητών»

Θέση στο «ζήτημα» που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στον διαιτητή Κώστα Τόμπρο, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ, πήρε ο Πρόεδρος του ΑΟ Κάβου, Δημήτρης Κάντας.


Ο διοικητικός ηγέτης των «μπορντώ», μέσω σχολίου που «ανέβασε» στο Facebook, τάσσεται «επιδερμικά» με το μέρος του έμπειρου ρέφερι, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως δεν έπρεπε να ελαττωθεί το εξοδολόγιο της διαιτησίας, ενώ εκτιμά ότι οι διαιτητές του νησιού χρειάζονται καλύτερη εκπαίδευση.


Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κάντα:
«Μια κόντρα που δεν θα ωφελήσει κανέναν. Ο αγαπητός κύριος Τόμπρος λίγο άκομψα κατά τη γνώμη μου προσπάθησε να αναδείξει κάποια κακώς κείμενα. Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ έδειξε έμπρακτα από τις πρώτες μέρες ότι θέλει να διορθώσει τις σχέσεις της με τον Σύνδεσμο Διαιτητών και δεν θα έπρεπε να μειωθεί το μισθολόγιο, δεν θα σωθούν οι ομάδες με 10€ λιγότερα στη διαιτησία. Αντίθετα θα έπρεπε να δοθεί βαρύτητα στην καλύτερη εκπαίδευση των διαιτητών. Να κάνουν και οι δύο πλευρές ένα βήμα πίσω και να πάμε παρακάτω».

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb