Απόλυτη ικανοποίηση Β. Καρπατσέλη από το“OPEN DAY” - CorfuCorner.gr
22/10/2021

Απόλυτη ικανοποίηση Β. Καρπατσέλη από το“OPEN DAY”

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το "OPEN DAY" της Ακαδημίας Α.Ο. Φοίνικες Κέρκυρας που ανήκει από φέτος στο Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) και διαχειρίζεται η εταιρεία SPORT team.


Η έναρξη της εκδήλωσης, έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τους ανθρώπους του Δικτύου, αλλά και σε όσους δεν γνωρίζουν, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα , τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου PSS και της Σχολής.


Ο Διευθυντής της Κεντρικής Σχολής της Κέρκυρας, Βαγγέλης Καρπατσέλης, σχολίασε σχετικά: Η Δυναμική σήμερα ήταν μεγάλη. Το χαμόγελο και η επιθυμία των παιδιών πιο μεγάλη. Επόμενο μας ραντεβού πιο δυνατό.

Ευχαριστώ τους γονείς από το Βορρά έως το Νότο, την όμορφη Ηγουμενίτσα και την Ηπειρο. Επίσης, τους συνεργάτες μου, Ανδρέα Αγάθο, Άκη Μπαλανίκα, Θωμά Τριαντάφυλλο, Ναπολέοντα Μακρή, Μανώλη Ροκίδη, Παναγιώτη Κορομπόκη και Σάββα Σιδερόπουλο και φυσικά την SportTeam και τον Κώστα Αλάσα τον Κώστα Μπατσινίλα τον Λαγωνικάκη Ανδρέα, τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο τον Ανδρέα Κορίκη και την ομάδα διάσωσης.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb