Εκπαιδευτικό σεμινάριο διαιτησίας στην Ακαδημία της Ολυμπιάδας - CorfuCorner.gr
22/10/2021

Εκπαιδευτικό σεμινάριο διαιτησίας στην Ακαδημία της Ολυμπιάδας

Σε μια πρωτοποριακή (για τα κερκυραϊκά δεδομένα) κίνηση προχώρησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως από φέτος λειτουργεί υπό νέα λογική και σε εξελιγμένα πρότυπα!


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, η συγκεκριμένη Σχολή οργάνωσε σεμινάριο, με σκοπό την εκπαίδευση των μικρών αθλητών των τμημάτων Κ16 και Κ14 επάνω σε θέματα διαιτησίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη (21/10) το απόγευμα, στα γραφεία της Ακαδημίας, στις Καρουσάδες.


Στο εν λόγω σεμινμάριο, παραβρέθηκαν και δίδαξαν τα στελέχη της τριμελούς Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, δηλαδή ο Πρόεδρος (και αρχιδιαιτητής) Νίκος Πουλημάς, ο εκπαιδευτής διαιτησίας Νίκος Κούλιας και το μέλος, Γιάννης Μέριανος, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον εξαιρετικό λάινσμαν, Χάρη Σκορδίλη, που μέχρι πρότινος ήταν στον πίνακα της Super League 2. Και οι τέσσερεις προαναφερόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι μια Ακαδημία του νησιού τους κάλεσε για να μιλήσουν στα παιδιά, καθώς τέτοιες ενέργειες είναι πολύ-πολύ θετικό να γίνονται, σε μια εποχή όπου η διαιτησία περνάει κρίση και που ο χώρος της είναι πολύ παρεξηγημένος.


(Παραπάνω, δημοσιεύουμε φωτογραφία από την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου εικονίζονται οι τέσσερεις εκπρόσωποι της κερκυραϊκής διαιτησίας).


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb