Συνάντηση κλιμακίου της ΕΠΣΚ με τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας - CorfuCorner.gr
11/10/2021

Συνάντηση κλιμακίου της ΕΠΣΚ με τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Γιώργο Κουλόπουλο και τον Α' Αντιπρόεδρο, Χριστόδουλο Κούρκουλο, συναντήθηκε χθες Κυριακή (10/10) το απόγευμα με τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργο Μαχειμάρη, τον Αντιδήμαρχο, Νίκο Μουζακίτη και τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, Γιάννη Καλούδη και Θεόδωρο Μαυρωνά.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο των Νυμφών «Το πράσινο», όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και θέματα υγειονομικής φύσεως, όπως π.χ. η μερική «κάλυψη» , από πλευράς Δήμου, των Covid Test των σωματείων.


Πρωτύτερα, οι προαναφερόμενοι είχαν παραβρεθεί στο γήπεδο των Νυμφών, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Αχιλλέα με τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου, για το Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Το παραπάνω ραντεβού «κλείστηκε» στα πλαίσια τόσο της επαφής της Ένωσης με τις δημοτικές αρχές του βορρά, του νότου και του κέντρου, όσο και της προεκλογικής περιοδείας της παράταξης «Κίνηση Κερκυραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» στα γήπεδα του νησιού, ενόψει των αρχαιρεσιών της 29ης Οκτωβρίου. Την προηγούμενη μέρα (Σάββατο) οι κ.κ Κουλόπουλος και Κούρκουλος είχαν πάει στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης για να δούν τον αγώνα μεταξύ ΑΟ Κάβου - Ολυμπιάδας Καρουσάδων.


Στις επόμενες μέρες, το Προεδρείο της ΕΠΣΚ θα επιδιώξει συνάντηση με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb