Γιατί δεν παίρνετε θέση, κύριε Κουλόπουλε; - CorfuCorner.gr
27/09/2021

Γιατί δεν παίρνετε θέση, κύριε Κουλόπουλε;

Τον τελευταίο καιρό, συμβαίνουν διάφορα στον χώρο του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τα οποία είτε αφορούν την ΕΠΣΚ, είτε την ενδιαφέρουν άμεσα. Ωστόσο, η Διοίκηση της διοργανώτριας αρχής, δεν εκδίδει κάποια ανακοίνωση. Σιωπά επιμελώς!


Τι να πρωτοθυμηθούμε; Αρκετές είναι οι περιπτώσεις Ας επισημάνουμε κάποιες εξ αυτών...,


Στις πρόσφατες συναντήσεις της Ένωσης με τα σωματεία, ελάχιστα απ' αυτά έδωσαν το παρόν. Η συντριπτική τους πλειοψηφία απείχε. Κουβέντα δεν είπε ο κύριος Κουλόπουλος!


Επίσης, στα τοπικά Πρωταθλήματα δεν «κατεβαίνουν» έξι ομάδες και άλλες δύο-τρεις ετοιμάζονται να αποσυρθούν, ενώ στο Κύπελλο δεν δήλωσαν συμμετοχή εννέα σύλλογοι. Τσιμουδιά ο κύριος Κουλόπουλος!


Στιο προ μερικών ημερών 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, που έλαβε χώρα στο Αργοστόλι, ένας πιτσιρικάς ξυλοφορτώθηκε άγρια και τραυματίστηκε σοβαρά. Παρόλο που έγινε... ντόρος σ' όλη την Ελλάδα και παρότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχε και η ΕΠΣ Κέρκυρας, εν τούτοις ο κύριος Κουλόπουλος τήρησε... σιγήν ιχθύος!


Πάμε και στα πιο... φρέσκα κουλούρια. Η ΑΕ Λευκίμμης αναγκάστηκε να «ξεσπιτωθεί» και να δώσει στα Ιωάννινα τον εξαιρετικά σημαντικό εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου, διότι όλα τα γήπεδα του νησιού δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις. Μιλιά δεν έβγαλε ο κύριος Κουλόπουλος! Τουλάχιστον, αν δεν του κάνει κόπο, ας συγχαρεί το σωματείο για την τεράστια επιτυχία του να προκριθεί στην Δ' Φάση του θεσμού.


Επιπλέον, κύριε Πρόεδρε, γιατί δεν λέτε κάτι αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του CORFUCORNER.GR, περί αμετάκλητης καταδίκης τακτικού μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης από την ποινική Δικαιοσύνη; Δεν θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχε αποπεμφθεί το άτομο αυτό, όπως επιτάσσει ο Νόμος;


Για όλα τα ανωτέρω και για πολλά ακόμη (που αφορούν το οικονομικό, το οργανωτικό, το γηπεδικό και την διαιτησία), οφείλατε να έχετε τοποθετηθεί, κύριε Γεώργιε Κουλόπουλε. Θα έπρεπε να πάρετε θέση δημοσίως. Αυτή η αδιάφορη στάση σας, δεν σας τιμά καθόλου, ειδικά τώρα που ζυγώνουν οι εκλογές...


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb