Η Περιφέρεια… ποιεί την νήσσα! - CorfuCorner.gr
27/09/2021

Η Περιφέρεια… ποιεί την νήσσα!

Μέσω ανακοίνωσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δίνεται απάντηση στην επερώτηση που απηύθυνε ο υπεύθυνος της παράταξης «ΑΝΑΣΑ», Θεόδωρος Γαλιατσάτος , προς την Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου, με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο πρόσφατο 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, το οποίο διεξήχθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, έλαβε μέσω ανακοίνωσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.


Παρόλο που τα δημοσίευτα υπήρξαν αμέτρητα και παρότι βούιξε ολόκληρη η Ελλάδα, εν τούτοις η ΠΙΝ όχι μόνο... σφυρίζει αδιάφορα και... κάνει την πάπια, αλλά επιδιώκει κιόλας να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου!!!

 

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της ΠΙΝ και τα συμπεράσματα δικά σας:

"Ο κ. Γαλιατσάτος, αντί ν' αναδείξει το γεγονός, συκοφαντεί τις εκδηλώσεις και προσβάλει την Περιφερειακή Αρχή
«Αποδεικνύει ο κ. Γαλιατσάτος ότι δεν ενδιαφέρεται για τα πραγματικά γεγονότα και δεδομένα του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, που διεξήχθη στην Κεφαλονιά και απλώς ως συνήθως προσπαθεί εναγωνίως να δημιουργεί εντυπώσεις και μάλιστα, χωρίς να σέβεται την κοινή γνώμη, αφού παραπληροφορεί και παράλληλα προσβάλει την Περιφερειακή Αρχή.


Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν συνέβη κανένα περιστατικό βίας κατά τη διάρκεια των αγώνων του 5ου Πανιόνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου, όπως επικαλείται ο κ. Γαλιατσάτος, ούτε και στις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Το περιστατικό βίας, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, συνέβη σε άσχετο με τη διοργάνωση του Τουρνουά τόπο και χρόνο, μετά την ολοκλήρωση του δείπνου που παρέθεσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις αποστολές των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) από τα Ιόνια Νησιά, που συμμετείχαν στο Τουρνουά.


Η υπόθεση έχει, ήδη, πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.


Το τουρνουά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και σημαντική παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, για πρώτη φορά, καθώς δεν συνέβη το ίδιο τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος τους αγώνες παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 φίλοι του αθλητισμού.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεργάστηκε άψογα τόσο με τις ΕΠΣ των νησιών μας, όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως και την Αστυνομική Δ/νση, η οποία εξάλλου είχε διακριτική παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.


Το Τουρνουά έχει πλέον υιοθετηθεί από την Περιφερειακή Αρχή και έχει ενταχθεί στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Την περσινή χρονιά είναι προφανές ότι δεν κατέστη δυνατό να διοργανωθεί λόγω των περιορισμών που επεβλήθησαν εξαιτίας της πανδημίας του Covid19, ενώ για την επόμενη χρονιά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Κέρκυρα».

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb