Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς έκανε η Ακαδημία της Ολυμπιάδας - CorfuCorner.gr
12/09/2021

Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς έκανε η Ακαδημία της Ολυμπιάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (12/9) το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καρουσάδων, η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής της Ολυμπιάδας με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας.


Το κλίμα στην εν λόγω συγκέντρωση ήταν εξαιρετικό κι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, που αφορούσε τόσο τα οργανωτικά θέματα, όσο και το πρόγραμμα της Σχολής, η οποία θα ξεκινήσει επισήμως την προετοιμασία της την ερχόμενη Τετάρτη (15/9), με προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, στις 3 το απόγευμα.


Στην σημερινή συνάντηση, την Ακαδημία της Ολυμπιάδας εκπροσώπησαν τέσσερα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και συγκεκριμένα οι Βασίλης Κληρονόμος, Χρήστος Κουρσάρης, Στάθης Μπαντούνος και Νίκος Γουναρόπουλος. Παραβρέθηκε επίσης ο γιατρός της Σχολής, καθώς και ο Πρόεδρος της ανδρικής ομάδας, Αλέκος Κουρσάρης («Μόντος»).


Θα πρέπει, όμως, να επισημάνουμε και μια καινοτομία. Ανακοινώθηκε, λοιπόν, η σύναψη συνεργασίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με κορυφαία Κερκυραία παιδοψυχολόγο, με σκοπό την ομαλή ένταξη των μικρών ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία, μετά την καραντίνα που έχει προηγηθεί, ενώ θα παρέχει και συμβουλές στους προπονητές για το πώς θα διαχειρίζονται ένα παιδάκι, που θα έχει ιδιαίτερη συμπεριφορά.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb