Μικτή… ανισορροπία! - CorfuCorner.gr
10/09/2021

Μικτή… ανισορροπία!

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοινώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών της Μικτής Νέων, που λαμβάνουν μέρος στο 5ο Τουρνουά Ιονίων Νήσων, το οποίο πραγματοποιείται στην Κεφαλονιά, το διήμερο Παρασκευή 10 - Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.


Στην αποστολή, λοιπόν, τι βλέπουμε; Έντεκα παιδιά από τον ΠΑΟ Σφακιανάκης, τρία από τον ΑΟ Φοίνικες, δύο απο τον Ορφέα Κανονιού, επίσης δύο από τον ΟΦΑΜ ένα από την Θύελλα κι ένα απο τον ΑΟ Κοντόκαλι. Διαπιστώνουμε, δηλαδή, ότι το 55% της ομάδας απαρτίζεται από παίκτες μιας συγκεκριμένης Ακαδημίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας έχει νοικιάσει από την ΕΠΣΚ το ενωσιακό γήπεδο.


Και αναρωτιόμαστε... Γιατί δεν κλήθηκαν πιτσιρικάδες και από τα πολύ αξιόλογα τμήματα υποδομής άλλων σωματείων του νησιού, όπως λόγου χάρη του Ολύμπου, της ΑΕ Λευκίμμης, του Θιναλιακού, της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, του Αστέρα Πετριτή, του Οδυσσέα Αυλιωτών, της ΑΕ Φαιάκων, του Αστέρα Μωραϊτίκων, του Αστέρα Λιαπάδων, της Ιόνιας Ακαδημίας (ΡοΜα),της Αναγέννησης Περιβολίου και του Αχιλλέα Νυμφών, ή ακόμη και του ΑΟ Παξών; Θα μας λύσει κάποιος κύριος της Ένωσης αυτή την εύλογη απορία;


Θα ισχυριστεί κανείς ότι (όπως και πέρυσι) η Μικτή της ΕΠΣΚ παίρνει πολλούς αθλητές από τον ΠΑΟ Σφακιανάκης, επειδή η εν λόγω Σχολή είναι πολυμελής και πιθανόν να διαθέτει ποδοσφαιριστές με μεγάλο ταλέντο. Να το δεχθούμε αυτό. Δεδομένου, όμως, ότι το Τουρνουά Ιονίων Νήσων είναι ανεπίσημο, οι αγώνες είναι φιλικοί και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θεωρούμε πως στο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κέρκυρας θα έπρεπε να υπάρχει μια σχετική αριθμητική ισορροπία, με την συμμετοχή παικτών από πολλές Ακαδημίες. Αυτό θα ήταν το πιο σωστό και το πιο δίκαιο. Ειδάλλως, δημιουργούνται υπόνοιες περί «εύνοιας»!!!

 

Παραθέτουμε παρακάτω την λίστα με την Μικτή Νέων της Ένωσης, που ταξίδεψε στην Κεφαλλονιά, όπως ανακοινώθηκε απο την διοργανώτρια Αρχή την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου:

 Α/Α Επίθετο Όνομα Σωματείο

1 ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

2 ΖΕΡΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΓΣ ΟΡΦΕΑΣ)

3 ΒΡΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

4 ΒΡΥΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΟΦΑΜ)

5 ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΟΦΑΜ)

6 ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

7 ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΓΣ ΟΡΦΕΑΣ)

8 ΣΤΟΥΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

9 ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ)

10 ΤΣΙΑΒΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

11 ΜΠΑΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ)

12 ΜΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

13 ΠΡΙΦΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ)

14 ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

15 ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

16 ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ)

17 ΜΠΑΛΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ)

18 ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

19 ΠΑΠΑΔΟΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

20 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb