ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μέχρι το Σάββατο οι δηλώσεις συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΟΧΕ - CorfuCorner.gr
27/07/2021

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μέχρι το Σάββατο οι δηλώσεις συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΟΧΕ

Από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας εκδόθηκε και απεστάλη στα σωματεία η Γενική Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων, για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-2022).

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Handball Premier - A1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και στα Κύπελλα Ανδρών- Γυναικών, θα πρέπει να σταλούν εγγράφως στα γραφεία της ΟΧΕ έως το Σάββατο (31/7).

 

Εδώ, να υπενθυμίσουμε ότι η ανδρική ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας, της οποίας το ρόστερ έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά, θα συμμετάσχει στην εν λόγω διοργάνωση για τρίτη συνεχή σαιζόν.

 


Να επισημανθεί πως στην προκήρυξη δεν γίνεται μνεία για την Α2 Γυναικών που ενδιαφέρει το γυναικείο τμήμα του κερκυραϊκού σωματείου, ενώ λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων θα δοθούν στους συλλόγους τις επόμενες μέρες, Επίσης, υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές . αναφορικά με τους προπονητές, που είναι και εν ενεργεία αθλητές (αυτό αφορά τον Κώστα Τσιλιμπάρη), αλλά και την παρουσία ιατρού στους αγώνες.


Συγκεκριμένα:


«Εν ενεργεία αθλητής ο οποίος κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, δύναται κατ' εξαίρεση να ασκεί το επάγγελμα του προπονητή:
Α) σε άλλη κατηγορία από αυτήν, στην οποία συμμετέχει ως αθλητής
Β) σε Ακαδημίες
Γ) σε ομάδες αντίθετου φύλλου με αυτόν φύλλου οποιασδήποτε κατηγορίας

Σε περίπτωση που τα γηπεδούχα σωματεία δεν έχουν γιατρό, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και θα κατακυρώνεται με σκορ 10-0 και βαθμούς 2-0 υπέρ του αντίπαλου σωματείου».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ  

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb