Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό η προσφυγή κατά της Διοίκησης Κουλόπουλου - CorfuCorner.gr
21/07/2021

Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό η προσφυγή κατά της Διοίκησης Κουλόπουλου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο συνεδρίασε χθες Τρίτη (20/7) το απόγευμα, εκδίκασε την προσφυγή κατά του προεδρείου της ΕΠΣ Κέρκυρας, με αφορμή την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών της Ένωσης, που είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου.


Την εν λόγω προσφυγή έχουν καταθέσει τόσο η αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ, όσο και η παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο», καθώς και το σωματείο ΓΕ Θιναλίων (είναι μεταξύ εκείνων που έχουν εγγραφεί στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ), που υποστηρίζουν ότι η θητεία της Διοίκησης Κουλόπουλου έχει λήξει, ενώ αποσκοπούν στο να οριστεί άμεσα προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην Ένωση.


Οι «διάδικοι» εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, οι οποίοι ανέπτυξαν τα επιχειρήματα της κάθε πλευράς. Παρών στην διαδικασία ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιώργος Κουλόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεκδικάστηκε και η παρόμοια υπόθεση της ΕΠΣ Σερρών.


Το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας δεν εξέδωσε απόφαση, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, αφότου μελετηθούν τα στοιχεία.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb