Αλλάζει η διαδικασία ανόδου στην Γ’ Εθνική - CorfuCorner.gr
21/07/2021

Αλλάζει η διαδικασία ανόδου στην Γ’ Εθνική

Τα τελευταία χρόνια, η ΕΠΟ έδινε την ευκαιρία στις Πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ της χώρας να προβιβάζονται απευθείας στην Γ' Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία. Πλέον, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, καθώς η Ομοσπονδία αποφάσισε να «συρρικνώσει» το Πρωτάθλημα και οι Όμιλοι να μειωθούν σε τέσσερεις, προκειμένου η διοργάνωση να γίνει πιο δυνατή, πιο «υγιής» και πιο ενδιαφέρουσα.


Σύμφωνα, λοιπόν, με την προκήρυξη που πριν από μερικές μέρες έδωσε στην δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή, επανέρχονται τα μπαράζ ανόδου από το τοπικό. Έτσι, την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2021-2022) εαν και εφόσον διεξαχθεί το τοπικό, η διαδικασία θα έχει ως εξής:


Οι 53 Πρωταθλητές των Ενώσεων, μαζί με τους τρεις δευτεραθλητές των ιδρυτριών Ενώσεων (συνολικά 56 σωματεία), θα συγκροτήσουν 8 Ομίλους των 7 ομάδων, προκειμένου να γίνουν οι αγώνες κατάταξης. Ο Πρωταθλητής της ΕΠΣ Κέρκυρας, θα μετάσχει στον 3ο Όμιλο, παρέα με τους Πρωταθλητές των ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Καστοριάς, ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.


Σε κάθε Όμιλο, θα διεξαχθεί ένας Γύρος. Ο κάθε σύλλογος θα δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα του και άλλα τρία εκτός έδρας, ενώ θα έχει κι ένα ρεπό.

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb