ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Από το… παράθυρο στο Final 6 οι Κορασίδες του Κ.Γ.Σ - CorfuCorner.gr
20/07/2021

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Από το… παράθυρο στο Final 6 οι Κορασίδες του Κ.Γ.Σ

Η λαϊκή ρήση λέει «Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα»! και αυτό ισχύει τώρα για την ομάδα Κορασίδων χάντμπολ του Κερκυραϊκού Γ.Σ, καθώς παρότι είχε χάσει το ... εισιτήριο της πρόκρισης για το Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τελικά ετοιμάζει τις αποσκευές της για Αθήνα, προκειμένου να λάβει μέρος στην στην διοργάνωση.

 

Παρόλο, λοιπόν, που το Σάββατο 10 Ιουλίου το «συγκρότημα» του Νίκου Πέρρου είχε ηττηθεί στα Ιωάννινα από το αντίστοιχο της Κοζάνης με σκορ 35 - 32 και η ...υπόθεση- πρόκριση είχε χαθεί, εντούτοις η τύχη χαμογέλασε στο κερκυραϊκό σωματείο, καθώς ο σύλλογος της βόρειας Ελλάδας δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Final 6 κι έτσι ο Κ.Γ.Σ θα πάρει τη θέση του.

 

Να σημειωθεί ότι τα ματς ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή (23/7) και ολοκληρώνονται την Κυριακή 25 του μήνα .

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb