Πρόταση του Κρόνου σε Τάσο Μοναστηριώτη - CorfuCorner.gr
20/07/2021

Πρόταση του Κρόνου σε Τάσο Μοναστηριώτη

Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Άρη Πανδή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκονται οι άνθρωποι του Κρόνου Αργυράδων, με την Διοίκηση του Κώστα Καββαδία να εξετάζει περιπτώσεις προπονητών από το νότιο συγκρότημα του νησιού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, οι υπεύθυνοι του σωματείου έκαναν επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Τάσο Μοναστηριώτη, που στο ξεκίνημα της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου ήταν στον πάγκο του Ολύμπου Κέρκυρας, ενώ πρωτύτερα είχε δουλέψει στην Κ19 της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη. Αύριο Τετάρτη (21/7) το βράδυ θα συνεδριάσει το Δ.Σ. των «μπλε» και θα κουβεντιάσει σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις του 43χρονου τεχνικού, ενώ κατόπιν θ' αποφασιστεί αν θα προσληφθεί ή όχι.


Προτού οι Αργυραδίτες μιλήσουν με τον Μοναστηριώτη, είχαν κάνει μια διερευνητική «κρούση» στον Πέτρο Πανδή, δίχως όμως αποτέλεσμα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb