«Θέματα» με Μπάρντι και Ντακούρ στον Θιναλιακό - CorfuCorner.gr
19/07/2021

«Θέματα» με Μπάρντι και Ντακούρ στον Θιναλιακό

Oι διοικούντες τον Θιναλιακό, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Δημήτρη Φραγκούλη, αρχίζουν σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της ομάδας, για τη νέα σαιζόν.


Με αφορμή το θαυμάσιο ξεκίνημα των «οράνιε» στις περσινές τοπικές διοργανώσεις (6 νίκες σε ισάριθμους επίσημους αγώνες), πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων του σωματείου είναι να διατηρηθεί ακέραιο το ρόστερ, που αποδεδειγμένα είναι πολύ αξιόλογο. Μόνο που σ' αυτή τους την προσπάθεια, εμφανίζονται ορθισμένα ... αναχώματα!


Το πρώτο σοβαρό «εμπόδιο», αφορά έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, τον Κλόντιαν Μπάρντι. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός μετακόμισε μόνιμα στην Ολλανδία, για επαγγελματικούς λόγους κι επομένως αποτελεί παρελθόν για το «συγκρότημα» της Αχαράβης.


Το δεύτερο «αγκάθι», έχει να κάνει με τον Εριόν Μπάρντι, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία κι ενδέχεται να χάσει ένα μέρος της καινούργιας περιόδου.


Πρόβλημα υπάρχει και με τον Σπύρο Ντακούρ, ο οποίος εργάζεται στην Κρήτη και ειδοποίησε τους υπευθύνους του Θιναλιακού ότι την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά μάλλον δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις δραστηριότητες των «πορτοκαλί».


Υπάρχουν πάντως και τα... ευχάριστα νέα! Ο Γιώργος Αγόρας υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς, στην Θεσσαλονίκη, επομένως θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Φραγκούλη.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb