ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Επίδειξη του Δαμοκλή στις εγκαταστάσεις του ΚΓΣ - CorfuCorner.gr
18/07/2021

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Επίδειξη του Δαμοκλή στις εγκαταστάσεις του ΚΓΣ

Στις εγκαταστάσεις του Κερκυραϊκού Γ.Σ βρέθηκαν ύστερα από πρόσκληση του σωματείου, οι αθλητές του συλλόγου ξιφασκίας ΚΑΣ Δαμοκλής.


Εκεί οι νεαροί ξιφομάχοι, μαζί με τον προπονητή τους, Στάθη Γεροσιδέρη, είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν το άθλημα στο οποίο επιδίδονται, σε άλλα παιδιά που παρίσταντο στον χώρο, μαθαίνοντάς τους τις βασικές αρχές, κυρίως μέσω παιχνιδιού και εφευρετικότητας.


Παραθέτουμε την ευχαριστήρια ανακοίνωση των υπευθύνων του Δαμοκλή:


«Στις εγκαταστάσεις ενός από τους αρχαιότερους και ιστορικότερους συλλόγους της χώρας , του Κερκυραικού Γυμναστικού Συλλόγου προσκλήθηκαν οι αθλητές του Κερκυραικού Συλλόγου Ξιφασκίας , ΔΑΜΟΚΛΗΣ .

Η τιμητική πρόσκληση αφορούσε την επίδειξη του αθλήματος της Ξιφασκίας από τους ξιφομάχους του Δαμοκλή και τον προπονητή τους Stathis Gerosideri


Ο ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ είναι ο μοναδικός νόμιμος εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (ΕΟΞ) στην Κέρκυρα .


Ο Stathis Gerosideris , πολύτιμος και σπουδαίος για την Ελληνική Ξιφασκία μύησε τα παιδιά στα εισαγωγικά στάδια του αθλήματος με τον καλύτερο τρόπο: άριστη κατάρτιση, χιούμορ , εφευρετικότητα και παιχνίδι.


Ευχαριστούμε θερμά τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο για την τιμητική πρόσκληση και την άριστη συνεργασία. Πρόσφερε μεγαλόψυχα και γενναιόδωρα , τις εγκαταστάσεις του στον ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ , όποτε αυτό κρίθηκε αναγκαίο» .

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb