Κουλόπουλος και Νάος στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ - CorfuCorner.gr
18/07/2021

Κουλόπουλος και Νάος στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ

Ο Γιώργος Κουλόπουλος (αριστερά) και ο Γιώργος Νάος εκπροσωπούν την ΕΠΣΚ στην έκτακτη Γ.Σ της ΕΠΟ

Για αύριο Δευτέρα (19/7), στις 10 το πρωί, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η έκτακτη (καταστατική) Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, στη Λεωφόρο Συγγρού 115.


Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας, που πάρθηκε κατά την συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας (12/7), την Ένωση θα εκπροσωπήσουν στην αυριανή Γ.Σ. ο Πρόεδρος, Γιώργος Κουλόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Νάος.


Οι δύο παράγοντες αναχώρησαν για την Αθήνα σήμερα Κυριακή το απόγευμα. Ο μεν Νάος θα επιστρέψει στο νησί μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ ο δε Κουλόπουλος θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, προκειμένου μεθαύριο Τρίτη, νωρίς το απόγευμα, να παραστεί στην συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, στο οποίο θα εκδικαστεί η προσφυγή της αντιπολίτευσης, της παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο» και του σωματείου ΓΕ Θιναλίων, που ζητούν να οριστεί προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΣΚ, η οποία θα κινήσει τις διαδικασίες για την άμεση προκήρυξη των εκλογών, που αναβλήθηκαν στις 30 Ιουνίου.

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb