Αποχαιρετιστήριο του Χριστόφορου Ανδριώτη στον ΟΦΑΜ - CorfuCorner.gr
18/07/2021

Αποχαιρετιστήριο του Χριστόφορου Ανδριώτη στον ΟΦΑΜ

Έπειτα από πολυετή θητεία στα τμήματα υποδομής και στην ανδρική ομάδα του ΟΦΑΜ, ο Χριστόφορος Ανδριώτης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για τον σύλλογο.


Ο νεαρός τερματοφύλακας, μέσω κειμένου που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το σωματείο, γι' αυτή τους την συνεργασία.Αναλυτικά, η ανάρτηση του Ανδριώτη:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα του Αγίου Ματθαίου (ΟΦΑΜ) για όλα αυτά τα όμορφα χρόνια που μου χάρισε και συγκεκριμένα από τις ακαδημίες!! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΟΦΑΜ για την αγάπη και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια... Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές!! Εύχομαι ολόψυχα στην οικογένεια του ΟΦΑΜ να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει για την νέα σεζόν»!


Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αγιομαθίτη κίπερ έχουν ήδη δείξει ο Αστέρας Πετριτή και ο Κρόνος Αργυράδων.


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb