Πέντε αθλήτριες του Κερκυραϊκού ΓΣ στο 2ο Elite Handball Academy - CorfuCorner.gr
18/07/2021

Πέντε αθλήτριες του Κερκυραϊκού ΓΣ στο 2ο Elite Handball Academy

Στο πρωτοποριακό Προπονητικό Καμπ «Elite Handball Academy», που διεξάγεται στην Κόνιτσα, συμμετέχουν πέντε νεαρές αθλήτριες του τμήματος χειροσφαίρισης του Κερκυραϊκού Γ.Σ.


Η Αγγέλικα Ξενίδου, η Άννα Κούφαλη, η Μαριάννα Πανάερτου, η Μαρκέλλα Δέλλιου και η Δέσποινα Θεόδοτου λαμβάνουν μέρος στο εν λόγω camp, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει και θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (Α': Παρασκευή 16 έως Πέμπτη 22 Ιουλίου, Β': Πέμπτη 22 έως Τετάρτη 28 Ιουλίου).

 

Η πολυετής εμπειρία των Ελλήνων και ξένων τεχνικών που στελεχώνουν το προπονητικό επιτελείο του "2ου Elite Handball Academy", αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να διευρύνουν τις προοπτικές τους, προσφέροντας γνώσεις, βελτίωση της ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης, όμορφες στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες στο άθλημα του χάντμπολ, που συνεχώς εξελίσσεται.

 

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον καταξιωμένο Γάλλο τεχνικός ανάπτυξης, Guy Petitgirard, που μαζί με τον Έλληνα πολυνίκη τεχνικό, Γιώργο Κρανάκη, θα ηγηθούν ενός επιτελείου έμπειρων προπονητών. Μαζί τους θα είναι ο τεχνικός Εθνικών ομάδων των αναπτυξιακών ηλικιών της Γαλλίας, και «μέντορας» των νέων προπονητών ανάπτυξης της Γαλλίας, Max Giagheddu, καθώς και ο έμπειρος, Παναγιώτης Ιατρούδης. Το πρόγραμμα της αποθεραπείας των αθλητών, έχει αναλάβει η Βελγίδα γυμνάστρια, Marianne Verhavert.


Να σημειωθεί ότι το «Elite Handball Academy» έχει τη στήριξη του Δήμου Κόνιτσας και της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και επίσης η διαμονή και η σίτιση των αθλητών και αθλητριών θα γίνει στη Μαθητική Εστία Κόνιτσας ,που βρίσκεται μια ...ανάσα από το Κέντρο Υγείας, με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις, λόγω της πανδημίας του COVID 19.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb