Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Αστέρα Πετριτή με ΑΟ Βασιλάτικα - CorfuCorner.gr
17/07/2021

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Αστέρα Πετριτή με ΑΟ Βασιλάτικα

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (16/7) το απόγευμα η συνάντηση των παραγόντων του Αστέρα Πετριτή και του ΑΟ Βασιλάτικα, με θέμα συζήτησης την στενή συνεργασία των δύο σωματείων της νότιας Κέρκυρας.


Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στα γραφεία του Αστέρα και διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα. Έγινε διαλογική κουβέντα, με ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων, δίχως ωστόσο να παρθούν τελικές αποφάσεις, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί στις επόμενες μέρες, όπου θα υπάρξει νέο ραντεβού των δύο πλευρών.

 

Όπως γράψαμε και σε προγενέστερο άρθρο μας, εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία, τότε ο ΑΟ Βασιλάτικα θα μετατραπεί άμεσα σε «αδελφό» σωματείο του Αστέρα Πετριτή. Τα Βασιλάτικα, σαφώς και θα διατηρήσουν την ονομασία τους καθώς και το εκλεγμένο Δ.Σ τους, ενώ την νέα σαιζόν θα λάβουν κανονικά μέρος στο Πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής Κατηγορίας όμως θα «μετακομίσουν» στο γήπεδο του Πετριτή και θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια του Αστέρα, ενώ το ρόστερ τους θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές. Έτσι, ο ΑΟΒ θα μετατραπεί σε πολύ στενά συνεργαζόμενη ομάδα του συλλόγου του λιμανιού, με σκοπό κάθε χρόνο οι καλύτεροι νεαροί παίκτες να προωθούνται στην μεγάλη ομάδα. 


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb