16/07/2021

Στο Δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκού ο ΑΟ Φοίνικες!

Καινούργια σελίδα ανοίγεται για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΟ Φοίνικες, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Καρπατσέλης, ήρθε σε συμφωνία με τους υπεύθυνους των Σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.


Έτσι, οι Φοίνικες εισέρχονται πλέον στο δίκτυο των σχολών του «τριφυλλιού» και θ' αποτελέσουν την κεντρική σχολή των «πράσινων» στο νησί, ενώ το KARPATSELIS FOOTBALL CENTER»(που εδρεύει στις Αλυκές Ποταμού) θα είναι το προπονητικό κέντρο των Μικτών ομάδων του Δικτύου στην Δυτική Ελλάδα.


Όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Καρπατσέλη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, που τυγχάνει και τεχνικός του ΟΦΑΜ, Σάββας Σιδερόπουλος, θα είναι ο επικεφαλής της Κεντρικής αυτής Σχολής του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα. Επίσης, για την επερχόμενη σαιζόν θα συνεχίσουν στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Φοίνικες και οι Άκης Μπαλανίκας, Θωμάς Τριαντάφυλλος, Ανδρέας Αγάθος και Ναπολέων Μακρής. Να σημειωθεί, δε, ότι εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί όλο το χρονοδιάγραμμα της λειτουργίας της Ακαδημίας, ως Κεντρικής Σχολής του «τριφυλλιού» στο νησί. Οι Φοίνικες αποτελούν την δεύτερη κατά σειρά κερκυραϊκή Σχολή που συνεργάζεται με το Δίκτυο του ΠΑΟ, μετά από εκείνη του ΑΟ Κοντοκαλίου, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Βασίλης Αράθυμος.

 

Με αφορμή αυτή την συμφωνία, ο Βαγγέλης Καρπατσέλης «ανέβασε» στην σελίδα του στο facebook, την ακόλουθη ευχαριστήρια ανάρτηση:

« Ευχαριστώ όλους τους γονείς που με στήριξαν και με στηρίζουν σε αυτό το δύσκολο νέο επιχείρημα μου
Ευχαριστώ την οικογένεια μου ,που βρήκαμε όλοι το κουράγιο να σταθούμε δυνατοί και να ξεκινήσουμε κάτι πολύ δυναμικό για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο , πιστεύω τα λίγα λόγια του Φωτης Καρβουνης χθες στις εξαγγελίες δυνάμωσαν ποδοσφαιρικά το νησι μας και όχι μόνο
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που συνεχίσουμε για άλλη μια σεζόν με ευθύνη ένα μεγάλο όνομα Panathinaikos Soccer Schools / Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού
Ευχαριστώ τον Kostas Alassas και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους
Τα καλύτερα ξεκίνησαν»

 
Από την πλευρά της, η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι προέβη στο ακόλουθο σχόλιο, απευθυνόμενη στην Ακαδημία ΑΟ Φοίνικες «Να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια των Σχολών του Δικτύου Παναθηναϊκού, σας ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή συνεργασία».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb