Στο Διαιτητικό της ΕΠΟ προσέφυγε η αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
16/07/2021

Στο Διαιτητικό της ΕΠΟ προσέφυγε η αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ

Στην Αθλητική Δικαιοσύνη απευθύνθηκε η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, έπειτα από την απόφαση του προεδρείου (στις 28/6/2021) ν' αναβάλει την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Ένωσης, που είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου.


Βάσει πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, η μειοψηφία του Δ.Σ. και η παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο» προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ισχυριζόμενες -μεταξύ άλλων- ότι η Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες κακώς δεν έγιναν και πως η θητεία της Διοίκησης Κουλόπουλου έχει λήξει στις 30/6/2021, ενώ ζητούν να οριστεί προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Στην ΕΠΣΚ, που θ' αποτελείται από τα στελέχη του συνδυασμού «Κερκυραϊκή Συμμαχία» και η οποία θα διοικήσει την Ένωση και θα προετοιμάσει το έδαφος για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στο αμέσως προσεχές διάστημα, με την συμμετοχή των έντεκα σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Την προσφυγή συνυπογράφουν ο εργολάβος κηδειών, Μάκης Κουλούρης (ως μέλος του Δ.Σ., με την πλευρά της αντιπολίτευσης), ο Γιάννης Βλαχόπουλος (ως επικεφαλής της «Κερκυραϊκής Συμμαχίας για το Ποδόσφαιρο») και το σωματείο ΓΕ Θιναλίων. Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στο ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ αργά το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης (20 Ιουλίου).


Η Διοίκηση του Γιώργου Κουλόπουλου, από την πλευρά της, θεωρεί ότι οι αποφάσεις της υπήρξαν νομότυπες κι έχει αναθέσει το θέμα σε δικηγόρο, ενώ φημολογείται πως θα προσκομίσει έγγραφα αιτήματα κάποιων κερκυραϊκών ομάδων που συνηγορούν στην αναβολή της Γ.Σ. και των αρχαιρεσιών, ώστε να προλάβουν να εγγραφούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ και ν' αποκτήσουν κι αυτές το δικαίωμα να ψηφίσουν.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb