Στενή συνεργασία Αστέρα Πετριτή με Βασιλάτικα «ψήνεται» στον νότο! - CorfuCorner.gr
16/07/2021

Στενή συνεργασία Αστέρα Πετριτή με Βασιλάτικα «ψήνεται» στον νότο!

Σε μια εποχή, όπου οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων έχουν τεράστια σημασία, δύο σύλλογοι της νότιας Κέρκυρας, ο Αστέρας Πετριτή και ο ΑΟ Βασιλάτικα, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για την πολύ στενή τους συνεργασία.


Βάσει, λοιπόν, του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, τα Διοικητικά Συμβούλια των προαναφερομένων ομάδων είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και σήμερα Παρασκευή (16/7) το απόγευμα οι παράγοντές τους θα συναντηθούν στα γραφεία του Αστέρα Πετριτή, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, σε αμφότερες τις πλευρές το κλίμα γι' αυτόν τον «γάμο» είναι πολύ θετικό.


Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία, τότε ο ΑΟ Βασιλάτικα θα μετατραπεί άμεσα σε «αδελφό» σωματείο του Αστέρα Πετριτή. Τα Βασιλάτικα, σαφώς και θα διατηρήσουν την ονομασία τους καθώς και το εκλεγμένο Δ.Σ τους, ενώ την νέα σαιζόν θα λάβουν κανονικά μέρος στο Πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής Κατηγορίας όμως θα «μετακομίσουν» στο γήπεδο του Πετριτή και θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια του Αστέρα, ενώ το ρόστερ τους θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές. Έτσι, ο ΑΟΒ θα μετατραπεί σε πολύ στενά συνεργαζόμενη ομάδα του συλλόγου του λιμανιού, με σκοπό κάθε χρόνο οι καλύτεροι νεαροί παίκτες να προωθούνταιι στην μεγάλη ομάδα.


Περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένεται να γίνουν γνωστές απόψε το βράδυ από τους ιθύνοντες των δυο συλλόγων.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb