Ζητήθηκαν τα ποινικά μητρώα των παραγόντων της ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
16/07/2021

Ζητήθηκαν τα ποινικά μητρώα των παραγόντων της ΕΠΣΚ

Το προεδρείο της ΕΠΣ Κέρκυρας, μετά τις πολύ ζωηρές φήμες που κυκλοφορούν στο νησί τον τελευταίο καιρό, αλλά κυρίως ύστερα από τα δημοσιεύματα του CORFUCORNER.GR, ζήτησε από τα 11 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης να προσκομίσουν στην Γραμματεία αντίγραφο του ποινικού τους μητρώου.


Η προθεσμία για την κατάθεση του εν λόγω εγγράφου εκπνέει σήμερα Παρασκευή (16/7), στη 1 το μεσημέρι. Εάν κι εφόσον υπάρξει κάποιο στέλεχος του Δ.Σ. που αρνηθεί ή αποφύγει να το παραδώσει, τότε κατά πάσα πιθανότητα το προεδρείο θα απαιτήσει εισαγγελική παραγγελία.


Σκοπός και στόχος της προαναφερόμενης κίνησης, είναι να διαπιστωθεί εάν κάποιο μέλος του Συμβουλίου έχει κώλυμα μα μετάσχει στο Δ.Σ., λόγω αμετάκλητης καταδίκης του από την Ποινική Δικαιοσύνη, για διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Στην περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τότε (βάσει του άρθρου 3 του Νόμου 2725) ο καταδικασθείς θα εκπέσει του αξιώματός του και θ' αντικατασταθεί με κάποιο αναπληρωματικό μέλος.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb