Μεγάλο ερωτηματικό με Τουρσουνίδη στους Παξούς - CorfuCorner.gr
15/07/2021

Μεγάλο ερωτηματικό με Τουρσουνίδη στους Παξούς

Ο ΑΟ Παξών ανήκει στο «μπλοκ» των ομάδων εκείνων της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου το θέμα του προπονητή βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα.


Τις τελευταίες μέρες, έφτασε στα γραφεία του CORFUCORNER.GR η πληροφορία ότι ο Γιώργος Τουρσουνίδης πρόκειται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων», έπειτα από διετή παρουσία στον πάγκο του σωματείου. Η ιστοσελίδα μας, ως όφειλε, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των Παξινών, Σωτήρη Σαρκαβάζη, ο οποίος ουσιαστικά άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, επισημαίνοντας πάντως ότι ο 50χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής έχει προτεραιότητα για τον σύλλογο, σ' ότι αφορά την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο.


«Η συνεργασία του σωματείου μας με τον κύριο Τουρσουνίδη, έχει λήξει και ακόμη δεν έχουμε συζητήσει για την ανανέωσή της», μας είπε αρχικά ο κ. Σαρκαβάζης. Για να συμπληρώσει: «Τον τελευταίο καιρό, ο προπονητής βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα, αλλά έχει τον πρώτο λόγο για την ομάδα μας. Έχουμε την ηθική υποχρέωση να κουβεντιάσουμε πρώτα μαζί του, προτού πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση. Εφόσον τα βρούμε στο οικονομικό, τότε θα ξαναδώσουμε τα χέρια. Εάν δεν επέλθει μεταξύ μας συμφωνία, τότε θα στραφούμε σε άλλες λύσεις. Θεωρώ ότι στις αρχές Αυγούστου το ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει».


• Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb